De Verwezenlijking

De Verwezenlijking

Een begaanbare weg naar duurzaam digitaal transformeren

Uitvoering
Hardcover, zwart-wit, 96 pagina's
ISBN
9789059409538
Gepubliceerd
2017
€ 20,99
niet meer leverbaar

De Verwezenlijking is het vierde boek van IT-ondernemer Hans van Bommel en bestuurder en hoogleraar Jo van Engelen over automatiseren en besturen. Waar de eerste drie boeken zich vooral richtten op de beschrijvingen van de huidige uitdagingen, de mogelijke richtingen waarin oplossingen moeten worden gezocht en de laatste inzichten in het besturen van complexe organisaties en bedrijven, maakt dit vierde boek duidelijk hoe bestuurskamers de ingewikkelde bestuursprocessen rondom IT doelgericht kunnen beïnvloeden.

Van Bommel en Van Engelen bieden mogelijke paden en duidelijke handvatten voor de altijd weer opduikende struikelblokken, waarbij dieper wordt ingegaan op meerdere goed uitgevoerde voorbeelden uit de praktijk. De Verwezenlijking maakt duidelijk hoe een organisatie met en door IT kan verbinden, verdiepen en kan verduurzamen.

Wis filter
 • Hans van Bommel

  Hans van Bommel

  Hans van Bommel is oprichter en mede-eigenaar van IT-bedrijf SpronQ een bedrijf dat opdrachten uitvoert in binnen- en buitenland onder andere bij CIZ Tata Steel Ministerie van Defensie en de NAVO. Van Bommel voorziet met enige regelmaat media (kwaliteitskranten...
  Bommel B
 • Jo van Engelen

  Jo van Engelen

  Jo van Engelen is bestuurder in het verleden onder andere bij APG en ANWB. Momenteel bekleedt hij meerdere commissariaten. Van Engelen is tevens hoogleraar in Groningen en Delft (bedrijfskunde en duurzaamheid). Hij was (co)auteur van meer dan honderd...
  Engelen E

De Verwezenlijking

Voorwoord
Inleiding
1
Making things happen
2
Ballen hooghouden
3
Wie fietst, houdt zichzelf overeind
4
Fietsend transformeren
5
Financiën investeert in digitaal
6
Automatiseren? CIZ zelf aan het stuur
7
E-Stonia als lichtend voorbeeld
8
Een schot voor de boeg
Literatuur en dankwoord

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij De Verwezenlijking hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over automatisering op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...