Het Adobe Photoshop CC-boek voor digitale fotografen

Het Adobe Photoshop CC-boek voor digitale fotografen

Uitvoering
Paperback, kleur , 352 pagina's
Auteur
ISBN
9789059409613
Gepubliceerd
2017
Serie
€ 44,99
niet meer leverbaar

EEN VERBLUFFENDE NIEUWE EDITIE VAN HET PHOTOSHOP-BOEK DAT ALLE REGELS OVERTREEDT!

Scott Kelby, hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en bovendien de bestverkopende schrijver van fotografieboeken ter wereld, tilt dit boek opnieuw naar een geheel nieuw niveau met de nieuwste, belangrijkste en handigste Adobe Photoshop-technieken voor fotografen.

Deze update van zijn bekroonde, recordbrekende boek doet iets voor digitale fotografen wat nog niet eerder is gedaan: het laat je precies zien ‘hoe je het doet’. Het is geen berg theorie, vraagt je niet om je eigen instellingen te verzinnen of het zelf maar uit te zoeken. Scott laat je daarentegen stap voor stap de technieken zien die door de meest vooraanstaande digitale fotografen worden gebruikt en, wat nog mooier is, hij laat je precies zien welke instellingen je moet gebruiken, wanneer je dat moet doen en waarom je dat moet doen. Dat is de reden dat vorige edities van dit boek overal ter wereld als studiemateriaal in fotografieopleidingen worden gebruikt.

LEES HOE DE PROFESSIONALS HET DOEN

De workflow van de fotograaf in Photoshop is aanzienlijk geëvolueerd. In deze editie zul je veel van je bewerkingen en aanpassingen uitvoeren in Photoshops Adobe Camera Raw (of je nu fotografeert in RAW, JPEG of TIFF, het werkt bij alle drie). Dat komt omdat Adobe de laatste jaren de meeste nieuwe fotografische Photoshop-functies direct heeft toegevoegd aan Camera Raw. Omdat de huidige fotografieworkflow in Photoshop vooral is gebaseerd op Camera Raw, gaat bijna de helft van dit boek over professioneel werken met Camera Raw. Bovendien leer je:

 • verscherpingstechnieken die professionals echt gebruiken;
 • trucs van professionals om de meest voorkomende problemen met digitale foto’s snel op te lossen;
 • de nuttigste retoucheertechnieken voor fotografen, hoe je ‘onmogelijke’ selecties maakt zoals van verwaaid haar (het is eenvoudig als je het geheim eenmaal kent) en hoe je lagen als een expert gebruikt;
 • hoe je naadloos ongewenste elementen uit je afbeeldingen verwijdert;
 • hoe je panorama’s samenstelt, hoe je HDR-afbeeldingen een realistische uitstraling geeft en trucs om veel meer uit je foto’s te halen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden;
 • de nieuwste speciale effecten voor fotografen (daar is een heel hoofdstuk aan gewijd!);
 • allerlei sneltoetsen, alternatieve oplossingen en gave insidertrucs om je productiviteit dramatisch te laten toenemen!

Scott heeft een speciaal hoofdstuk toegevoegd over zijn eigen workflow, van begin tot eind. Daarnaast eindigt elk hoofdstuk met het onderdeel Photoshop-tips, dat vol staat met tijd-besparende tips die het verschil maken. Ook stelt hij online vijf (Engelstalige) bonushoofdstukken beschikbaar, samen met de in het boek gebruikte afbeeldingen, zodat je zelf mee kunt doen. Ben je klaar voor de ‘kneepjes van het vak’ (dezelfde die de beste professionals gebruiken om hun werk te corrigeren, bewerken, retoucheren en verscherpen), dan heb je nu het boek in handen dat dit mogelijk maakt.

Kijk voor meer Nederlandstalige boeken van Scott Kelby op www.vanduurenmedia.nl/kelby

Wis filter
 • Scott Kelby

  Scott Kelby

  Scott Kelby is de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Lightroom Magazine producer van LightroomKillerTips.com hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift...
  Kelby K

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Het Adobe Photoshop CC-boek voor digitale fotografen hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over photoshop op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...