Mijn baas kiest voor mijn talent

Mijn baas kiest voor mijn talent

Uitvoering
Boek, 136 pagina's
Auteur
ISBN
9789082033717
Gepubliceerd
2014
€ 29,99
niet meer leverbaar

Hoe haal je het beste uit mensen? Hoe verbind je resultaten met talent? Hoe houd je de batterijen vol? In Mijn baas kiest voor mijn talent gaan Luk Dewulf en Peter Beschuyt in op deze en andere vragen.

Ze reiken je handvatten aan om met talent in je organisatie aan de slag te gaan. Daarbij putten ze uit de inzichten die jarenlang veldwerk bij uiteenlopende organisaties in de profit- en non-profitsector heeft opgeleverd. Bovendien introduceren ze het concept van circulair output management. Een nieuw en eenvoudig perspectief op het maken van afspraken over resultaten bij medewerkers, dat tegelijkertijd alle ruimte geeft voor talentontwikkeling. Daarmee is dit boek hét opstapje naar schitterende resultaten met gelukkige medewerkers!

- Combineert strategische visie met concrete bruikbaarheid

- Gebaseerd op intensief veldwerk van de afgelopen jaren

- Innoverende perspectieven op hoe je resultaten en talent met elkaar verbindt

Met de webapp bij het boek Mijn baas kiest voor mijn talent kun je nu ook online met de talentkaarten werken. Registreer je met de unieke code in elk boek, verken je talenten en kom er werkelijk alles over te weten.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Luk DeWulf

    Luk DeWulf

    Luk DeWulf is pedagoog talentenfluisteraar coach en een veelgevraagd spreker rond talent. Hij is coauteur van Mijn baas kiest voor mijn talent en Help! Mijn batterijen lopen leeg ....
    Dewulf D