Digital transformation

Digital transformation

Bereid je organisatie voor op de toekomst - nieuwe editie

Uitvoering
Boek, 254 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789082033793
Gepubliceerd
2016
€ 29,99
niet meer leverbaar

Voor bedrijven en organisaties zijn digitale en online activiteiten vandaag niet langer een bijkomstigheid. Het digitale verandert nu de essentie van een organisatie. Om bij te blijven moeten bedrijven dit integreren in hun bedrijfsstrategie. Uitstel is gewoonweg geen optie meer.

De laatste jaren hielpen Jo Caudron en Dado Van Peteghem talrijke organisaties om zich klaar te maken voor de digitale revolutie. Daaruit ontstond hun Digital Transformation-model, dat de impact van het digitale op de activiteiten van een organisatie verklaart en voorspelt.

Dit boek biedt je een totaaloverzicht van het model en toont via concrete cases hoe het te integreren in de meest uiteenlopende bedrijfstakken.

Jo Caudron is als ondernemer gepassioneerd door technologie en media. Vanuit zijn 20 jaar ervaring in de online wereld en als oprichter van talrijke internetbedrijven, is hij een veelgevraagd spreker op het vlak van digitale en sociale media en adviseert hij grote bedrijven in binnen- en buitenland.

Dado Van Peteghem is Managing Partner bij Duval Union Consulting, waar hij bedrijven helpt bij het opbouwen van duurzame digitale, sociale en mobiele strategie├źn. Van Peteghem werkte eerder als consultant voor internationale merken uit verscheidene sectoren en is een veelgevraagd gastdocent en spreker.

Wis filter
 • Jo Caudron

  Jo Caudron

  Jo Caudron is Partner bij Duval Union Consulting. Als ondernemer is hij altijd gepassioneerd geweest door technologie en media. Vanuit zijn 20 jaar ervaring in de online wereld en als oprichter van talrijke internetbedrijven is hij een veelgevraagd spreker...
  Caudron C
 • Dado van Peteghem

  Dado van Peteghem

  Dado Van Peteghem is Managing Partner bij Duval Union Consulting waar hij bedrijven helpt bij het opbouwen van duurzame digitale sociale en mobiele strategie├źn. Van Peteghem werkte eerder als consultant voor internationale merken uit verscheidene sectoren...
  Peteghem P