De Carrière Code
De Carrière Code
Ontdek het geheim achter een successvolle loopbaan met je MBTI-persoonlijkheidstype
  • Auteur(s): Marlies Brenters
  • ISBN: 978-90-8965-063-4 (9789089650634)
  • Uitvoering: Boek, 186 pagina's
  • Prijs: € 23,99
  • Deze titel is niet langer leverbaar
10-euroactie!

10 boeken voor 10 euro per stuk!

Kunt u wel een energyboost gebruiken? De komende maanden zijn er 10 mooie managementboeken afgeprijsd tot slechts 10 euro. 

Wanneer u er twee of meer bestelt, betaalt u bovendien geen verzendkosten (bij bestellingen van papieren boeken betaalt u tot 15 euro een bijdrage van € 1,95 in de verzendkosten).

Beschrijving

Begin je op tijd aan je werk of pas op het laatste moment? Werk je liever alleen of in een team? Wil je vooral de details of juist de grote lijn van een plan weten? Ben je liever eerlijk of tactvol? Je antwoorden op deze vragen vertellen wat voor soort werk, wat voor bedrijfscultuur en wat voor type baas je in staat stellen om jezelf optimaal te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Daardoor kun je gericht op zoek naar een baan die bij je past.

De Carrière Code is het eerste Nederlandse boek over ’s werelds meest gebruikte persoonlijkheidstest, de Myers-Briggs Type Indicator, en carrière. Op een inspirerende manier beschrijft de auteur hoe inzicht in je persoonlijkheid de kans op plezier in je werk en een succesvolle carrière vergroot. En dat dit voor iedereen haalbaar is. Wist je dat maar 10% van alle werkenden gepassioneerd is over zijn baan? De Carrière Code onthult hoe je tot deze categorie kunt gaan behoren. Want de ideale baan bestaat niet, maar wel de baan die ideaal is voor jou.

Aanvullende Informatie
Downloadbare bestanden
 
 
 
 
Volg ons online: