Progressie door zelfcoaching (e-book)

Progressie door zelfcoaching (e-book)

14 beproefde experimenten om jezelf of je team vooruit te helpen

Uitvoering
E-Book , 208 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789089651938
Gepubliceerd
2013
van € 19,99 voor € 13,99 met couponcode

Stel dat je al een tijdje slecht slaapt, geïrriteerd reageert en met tegenzin naar je werk gaat … Heb je dan een beginnende burn-out? Of ga je door een lastige periode heen? De kans dat je in dit soort situaties de diagnose krijgt dat je aan een geestelijke ziekte lijdt, is vele malen groter dan dertig jaar geleden. Dat maakt een wezenlijk verschil. Het verschil tussen ziek en gezond.

Iedereen heeft weleens te maken met een lastige periode of een moeilijke keuze. Maar is er dan iets mis met je? Iedereen heeft weleens een persoonlijk doel dat hij wil bereiken. Maar heb je dan per se een expert nodig om je te begeleiden? Een coach, therapeut of adviseur? Het antwoord is nee. Er is niets mis met je en je bent waarschijnlijk zeker zo goed in staat om jezelf vooruit te helpen.

Progressie door zelfcoaching is een praktisch pleidooi voor zelfredzaamheid.

Het zet zelfcoaching neer als een goed alternatief voor professionele hulpverlening. Een veelbelovende aanpak, omdat mensen veerkrachtig zijn en kunnen veranderen. Dit boek reikt veertien eenvoudige zelfcoachingsexperimenten aan. Experimenten waarvan bewezen is dat ze werken en waar je direct mee aan de slag kunt. Voor individuen en teams die zelfstandig progressie willen boeken!

Gwenda Schlundt Bodien is medeontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak. Ze is trainer, coach en auteur, en blogt over de progressiegerichte en oplossingsgerichte

benadering op www.progressiegerichtwerken.com. Eerder schreef ze het succesvolle boek Oplossingsgericht aan de Slag. Ze is bovendien medeoprichter van NOAM, het netwerk voor oplossingsgericht en progressiegericht adviseren en managen (www.noam.nu).

Wis filter
  • Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien

    Gwenda Schlundt Bodien is (mede)ontwikkelaar van de progressiegerichte aanpak en (mede)oprichter van NOAM een netwerk voor progressiegericht werken. Ze is trainer coach en auteur. Eerder schreef zij onder andere de boeken Ontwikkel je mindset en Progressie...
    Schlundt Bodien S

Progressie door zelfcoaching (e-book)

Waarom een boek over zelfcoaching?
1
Een pleidooi voor zelfredzaamheid
2
Zeven zelfcoachingsexperimenten voor individuen
3
Zeven zelfcoachingsexperimenten voor teams
4
De progressiegerichte mindset
5
Waarom het doe-alsofexperiment werkt
6
Waarom de oplossingsgerichte experimenten werken
7
Waarom het doe-nietsexperiment werkt
8
Waarom het schrijfexperiment werkt
9
Waarom de doelbewuste oefenexperimenten werken
10
Waarom de progressie-experimenten werken
11
Waarom het complimentenexperiment werkt
12
Waarom het wat-willen-we-doenexperiment werkt
Literatuur
Register

Meer weten over Persoonlijke effecitviteit? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Progressie door zelfcoaching (e-book) over Persoonlijke effecitviteit en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...