Ben jij wel merkwaardig genoeg? (e-book)

Ben jij wel merkwaardig genoeg? (e-book)

Uitvoering
E-Book , 160 pagina's
ISBN
9789089652058
Gepubliceerd
2015
€ 15,99

In veel organisaties heerst een zesjescultuur. Ondernemers, managers en medewerkers richten zich alleen nog op de dagelijkse problemen, en kijken niet meer hoe ze hun organisatie inspirerend en waardevol kunnen maken. In dit boek laat Kasper Klaarenbeek zien hoe je die negatieve spiraal doorbreekt – door MerkWaardig te zijn.

MerkWaardige mensen kiezen ervoor om onderscheidend en authentiek te zijn, zich niet ‘zomaar’ te conformeren aan de gevestigde orde en vooral te doen waar ze echt in geloven. Ze creëren energie en inspireren hun omgeving om mee te doen. Ze zijn bereid en in staat om hun doelen ook echt te realiseren. Niet met macht en kracht, maar door gebruik te maken van talenten en alleen genoegen te nemen met het beste resultaat. Ben jij wel MerkWaardig genoeg? Je leest het in dit boek!

- Een inspirerend doeboek dat je helpt om keuzes te maken, zaken uit te werken en plannen om te zetten naar acties

- Met gratis toegang tot een handige online toolbox, die je helpt om je ideeën van het papier af te krijgen

Kasper Klaarenbeek is spreker, trainer en businesscoach voor ondernemende organisaties. Op een vriendelijk-confronterende manier werkt hij met zijn klanten aan concrete resultaatverbetering. In 2013 werd hij door Speakers Academy vernoemd in de top honderd van meestgevraagde sprekers.

Ondernemen anno nu vraagt om besluitvaardigheid, doorpakken en flexibiliteit. Omdat ‘overleven’ simpelweg niet genoeg is, raad ik je aan dit boek te lezen en (weer) het verschil te gaan maken.

Hans Biesheuvel, initiatiefnemer ONL voor Ondernemers

Een absolute aanrader voor iedereen die het maximale uit zichzelf en zijn omgeving wil halen. Toegankelijk, pragmatisch, inspirerend, MerkWaardig: een boek dat je in één adem uitleest.

René Warmerdam, commercieel directeur Speakers Academy®

Dit boek is niet bedoeld voor managers die goed al goed genoeg vinden. Want goed is de vijand van geweldig, leert Kasper Klaarenbeek ons.

Fou-Khan Tsang, voorzitter raad van bestuur Alfa Accountants en Adviseurs

Kasper Klaarenbeek daagt je uit om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen, door uit je comfortzone te stappen en het verschil te gaan maken.

Wouter Kolff, burgemeester gemeente Veenendaal

Ondernemen is net boksen: het gaat niet alleen over hoeveel je kunt incasseren, maar met name ook over hoe je de aanval slim kunt ontwijken. Dit boek laat zien hoe je dat doet.

Krein Brons, CEO vanHaren Schoenen

Wie wil er nu niet MerkWaardig zijn en daarvoor geWAARDEerd worden? Een must-read voor unieke ondernemers en managers met passie.

Lorraine Vesterink, auteur, (tv-)presentatrice en oprichter van De Unieke Ondernemer

Kasper slaagt erin om sleutelmodellen en -concepten op een logische, duidelijke manier te presenteren, als leidraad voor persoonlijke ontwikkeling.

Alex Versteeg, country vice president Benelux bij Essilor

Kasper Klaarenbeek beschrijft welke mogelijkheden er zijn om je bedrijf weer bij de les te krijgen. Een aanrader, ook als je denkt dat het in jouw bedrijf wel goed zit.

Dick Siebrand, voormalig CEO A.S. Watson Health & Beauty Continental Europe

In dit boek komt Kasper Klaarenbeek meteen tot de kern van de zaak. Scherp, helder en zonder poeha. Een geweldig praktisch handboek voor succes!

Jeroen Bik, medeoprichter van Klein Epstein & Parker

Ben jij wel MerkWaardig genoeg? helpt je de juiste vragen te stellen en de betreden paden te verlaten. Een boek om regelmatig in te grasduinen en zo tot nieuwe ideeën te komen.

Lieke Vogels, directeur Koninklijke Horeca Nederland

Soms moet je weer even geprikkeld worden. Kasper Klaarenbeek lukt dat als geen ander.

Michael Janssen, eigenaar Jumbo Michael Janssen

Gebruik dit boek als manual om kritisch naar jezelf en je organisatie te (blijven) kijken!

André van der Meer, Partner bij Campagne

Dit boek biedt inspiratie om los te komen van het huidige negatieve sentiment. Geloof in kansen en in jezelf. Want uiteindelijk maak je zelf het verschil!

Barry van de Lagemaat, directievoorzitter bij Rabobank Vallei en Rijn

Wis filter
  • Kasper Klaarenbeek

    Kasper Klaarenbeek

    Kasper Klaarenbeek (1962) is zelfstandig organisatieadviseur en schreef twee bestsellermanagementboeken over MerkWaardig zijn. In 2018 hoorde hij dat hij ongeneeslijke kanker heeft. In Écht de Sjaak! gebruikt hij situaties uit zijn eigen leven en voorbeelden...
    Klaarenbeek K

Meer weten over Managementvaardigheden? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Ben jij wel merkwaardig genoeg? (e-book) over Managementvaardigheden en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...