Financiën voor zzp'ers en andere zelfstandige ondernemers (e-book)

Financiën voor zzp'ers en andere zelfstandige ondernemers (e-book)

Hoe je een financieel gezond bedrijf runt

Uitvoering
E-Book, 248 pagina's
Auteur
ISBN
9789089652591
Gepubliceerd
2014
van € 14,99 voor € 10,49 met couponcode

Zelfstandige ondernemers krijgen te maken met de boekhouding, belastingen, verzekeringen, exploitatiebegrotingen en andere financiële zaken. Zaken waar de meeste zzp’ers niet echt warm voor lopen. Ze richten zich liever op hun onderneming en laten de financiën graag over aan hun boekhouder. Om een gezond bedrijf te runnen hoef je inderdaad geen financieel expert te zijn. Maar je moet wel de grote lijnen snappen. Zodat je de juiste vragen weet te stellen, kunt ingrijpen als het mis dreigt te gaan, een volwaardige gesprekspartner van de bank bent, financiële risico’s kunt inschatten en in belangrijke beslissingen ook het financiële aspect weet mee te nemen. Financiën voor zzp’ers geeft op een toegankelijke en praktische wijze inzicht in alles wat je als zzp’er moet weten om je bedrijf financieel gezond te maken én houden.

Dit boek is buitengewoon gedreven geschreven. Een must voor elke zelfstandige die zich vrij wil gaan voelen in financiën.

Ivo Valkenburg, auteur van Spirit in Finance

Femke schrijft zoals ze presenteert. Enthousiast, gedreven, laagdrempelig en praktijkgericht. Haar vak is haar passie. Financiën voor zzp’ers is het ‘Handboek Soldaat’ voor de zelfstandige ondernemer.

Koen Grauwelman, Kamer van Koophandel

Femke Hogema is zelf zzp’er. Vanuit haar bedrijf Healthy Finance is zij werkzaam als trainer, coach en interim-controller. Ze maakt financiën toegankelijk, ook voor niet-financiële ondernemers en organisaties. Haar passie voor financiën én communicatie maakt dat ze op een heldere en boeiende manier over financiën schrijft.

Wis filter
  • Femke Hogema

    Femke Hogema

    Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First...
    Hogema H

Meer weten over Financieel management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Financiën voor zzp'ers en andere zelfstandige ondernemers (e-book) over Financieel management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 32, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...