Het leiderschapsboek voor vrouwen

Het leiderschapsboek voor vrouwen

Bereik meer met de 50/50-methode

Uitvoering
Boek , 208 pagina's
ISBN
9789089652928
Gepubliceerd
2015
€ 27,99

Wat kun je er zélf aan doen om in je werk hogerop te komen? En hoe vervul je met succes een leiderschapsrol binnen je organisatie? Daarover gaat Het Leiderschapsboek voor Vrouwen.

In dit boek introduceert Marja Wagenaar de 50/50-methode, een nieuw en krachtig principe om jezelf vooruit te helpen – in elke fase van de carrièrecyclus. Het uitgangspunt? Besteed de helft van je tijd en energie aan organisatiedoelen, en gebruik de andere helft om tijdens je werk je persoonlijke carrièredoelen te realiseren. Want zo creëer je de perfecte balans. De balans die nodig is om succesvol te zijn in je werk.

Het Leiderschapsboek voor Vrouwen is een compleet en overzichtelijk boek, boordevol praktische oefeningen en inspirerende voorbeelden. Het is het eerste boek waarin de complete carrièrecyclus van vrouwen aan bod komt. Met items als het bouwen van je reputatie, verticaal netwerken, het naar je hand zetten van de ongeschreven regels, strategisch werken en het realiseren van je droombaan. Een boek voor vrouwen die niet alleen goed voor hun organisatie willen zorgen, maar ook voor zichzelf.

Marja Wagenaar is als coach en consultant gespecialiseerd in leiderschapsvragen. Met haar bedrijf Leadershipint. helpt zij individuen en organisaties in binnen- en buitenland vooruit. Zij maakt daarbij gebruik van de door haar ontwikkelde 50/50-methode, een succesvol principe voor vrouwen in leiderschapsrollen en zij die dat ambiëren.

Wis filter
  • Marja Wagenaar

    Marja Wagenaar

    Marja Wagenaar is als coach en consultant gespecialiseerd in leiderschapsvragen. Met haar bedrijf Leadershipint. helpt zij individuen en organisaties in binnen- en buitenland vooruit. Zij maakt daarbij gebruik van de door haar ontwikkelde 50/50-methode...
    Wagenaar W

Het leiderschapsboek voor vrouwen

Inleiding
1
De 50/50-methode
2
Een nieuwe baan kiezen
3
Je eerste honderd dagen
4
De overstap van kennis- naar strategisch werker
5
Verschil willen maken
6
Wenselijkheid en werkelijkheid onderscheiden
7
Een goed werkplan maken
8
Beslissingen, prioriteiten en onderhandelingen
9
Het spel en de ongeschreven regels
10
Gezag vervangt macht
11
Energie en tijd
12
Zichtbaarheid en succes
13
Tegenvallers
14
Leren
15
Leiderschap
16
Je droombaan
17
Jezelf profi leren op de arbeidsmarkt
18
Tot slot: succes!
Noten
Literatuur
Over de auteur

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Het leiderschapsboek voor vrouwen over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...