De Superpromoter (e-book) 2e herziene editie

De Superpromoter (e-book) 2e herziene editie

Over de kracht van enthousiasme

Uitvoering
E-Book , 288 pagina's
Ook beschikbaar
Auteur
ISBN
9789089653048
Gepubliceerd
2015
€ 15,99

‘Superpromoter’ is in korte tijd een internationaal erkend begrip geworden. Organisaties over de hele wereld hebben het gedachtegoed omarmd. En dat is niet zo gek, want superpromoters zijn van levensbelang. Ze doen ongevraagd aanbevelingen en worden door anderen gekopieerd. Ze zorgen voor omzetgroei, gemotiveerde medewerkers en een onderscheidende strategie. Ze zijn de personificatie van de kracht van enthousiasme.

Hoe kun je superpromoters als klanten, medewerkers of burgers inzetten om je organisatie succesvoller te maken? Je leest het in deze volledig herziene versie van De superpromoter. Rijn Vogelaar bewijst dat het onderwerp actueler is dan ooit. Hij geeft de nieuwste inzichten, laat succesvolle organisaties aan het woord en beschrijft talloze inspirerende cases. Een boek waarmee je de concurrentie achter je laat, of zelfs irrelevant maakt!

Read – and loved – Rijn Vogelaar’s book The Superpromoter. Get the enthusiasm for yourself!

Joe Pine, best selling author (with Jim Gilmore) of The Experience Economy and Authenticity

Het aanstekelijke enthousiasme van superpromoters is ongetwijfeld het krachtigste en invloedrijkste middel op weg naar groei en succes.

Jos Burgers, veelgevraagd spreker en auteur van bestsellers als De Wet van Snuf en Geef nooit korting!

De superpromoter is een van de positiefste managementboeken ooit. Rijn gelooft in de kracht van positieve klanten en heeft héél concrete handvatten hoe je daarmee om moet gaan. Dit boek is een absolute klassieker in de managementliteratuur.

Steven Van Belleghem, keynote speaker en auteur van bestsellers als When digital becomes human

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Rijn Vogelaar

    Rijn Vogelaar

    Rijn Vogelaar is sociaalpsycholoog voormalig directeur van onderzoeksbureau Blauw Research en auteur van De Superpromoter en De Enthousiasme Trilogie: Flame Flow Flood. Naast schrijver is hij spreker trainer en docent Rational & Emotional Decision making...
    Vogelaar V

Meer weten over (Online) Marketing & sales? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De Superpromoter (e-book) 2e herziene editie over (Online) Marketing & sales en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...