Onderscheid je door MerkWaardig te zijn!

Onderscheid je door MerkWaardig te zijn!

Uitvoering
Boek, 304 pagina's
ISBN
9789089653116
Gepubliceerd
2015
€ 34,95
niet meer leverbaar

In Onderscheid je door MerkWaardig te zijn! zijn de twee bestsellers van Kasper Klaarenbeek gecombineerd tot een inspirerende bundel. Twee doe-boeken met veel (online) tools om weer het verschil te maken.

In veel organisaties heerst een zesjescultuur. Veelal ingegeven door de crisis zijn we alleen nog maar risico’s aan het beperken en wordt er onvoldoende gefocust op het pakken van kansen. Met dank aan Kasper Klaarenbeek weten we inmiddels echter dat je veel meer bereikt door net dat beetje meer te geven. Door MerkWaardig te zijn. Door te doen waar je in gelooft, en echt toegevoegde waarde te leveren. Als individu in een bedrijf, en als organisatie in relatie met je klanten.

- Zowel Ben jij wel MerkWaardig genoeg? als Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg? stond langdurig in de Bestseller top 100 van Managementboek.

- Samen nu voor een aantrekkelijke combinatieprijs.

“De nieuwe werkelijkheid vraagt scherpte, de bereidheid om te veranderen, keuzes te maken en beweging te realiseren. Kasper Klaarenbeek slaagt erin die scherpte op te roepen bij de lezer. Hij daagt je op een zeer toegankelijke wijze uit om met de door hem geboden MerkWaardige inzichten aan de slag te gaan.” – Bart van den Nieuwenhof, CEO La Place

Kasper Klaarenbeek is veelgevraagd spreker, trainer en businesscoach voor ondernemende organisaties. In 2013 stond hij in de Speakers Academy top 100 van meest gevraagde sprekers. Op een vriendelijkconfronterende manier werkt hij met zijn klanten aan concrete resultaatverbetering.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Kasper Klaarenbeek

    Kasper Klaarenbeek

    MerkWaardigheid staat centraal in alle dingen die Kasper Klaarenbeek doet hij daagt uit om écht verschil te maken. Kasper leerde in de praktijk (o.a. als directielid van Kruidvat) dat leiderschap van succes vraagt om focus loslaten en samenwerking op...
    Klaarenbeek K