Gelukkig veranderen (E-book)

Gelukkig veranderen (E-book)

Het gebruik van filmfragmenten bij verandertrajecten

Uitvoering
E-Book , 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789089653819
Gepubliceerd
2017
€ 19,99

Veranderen, als organisatie ontkom je er niet aan als je wilt overleven in deze dynamische tijd. Maar wat maakt nu dat een verandering slaagt of mislukt? De ruime ervaring van Pieter Frijns met veranderprocessen bij de overheid leverde hem een belangrijk inzicht op: veranderingen slagen alleen als de ‘harde’ en ‘zachte’ kant in balans zijn.

Voor inhoud en proces is meestal wel voldoende aandacht, maar we vinden het lastig om met de menselijke kant van veranderen om te gaan, zoals gedrag, communicatie, relaties en cultuur. Filmfragmenten vormen een uitermate geschikt hulpmiddel om deze essentiële aspecten van veranderingstrajecten aan de orde te stellen. Ze vormen een startpunt om lastige situaties of gedrag te bespreken, en zijn ook heel goed bruikbaar om te reflecteren op het eigen handelen en dat van collega’s.

- Gebaseerd op inzichten uit honderden Gateway Reviews bij de overheid, een preventief instrument om de slaagkans van hoogrisicoprogramma’s en -projecten te vergroten.

- Inclusief toolkit met filmfragmenten, geordend per spanningsveld waar je bij veranderingen mee te maken kunt krijgen.

Wis filter
  • Pieter Frijns

    Pieter Frijns (op dit moment geen actieve boeken)

    ...
    Frijns F

Meer weten over Verandermanagement? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Gelukkig veranderen (E-book) over Verandermanagement en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...