De winstadviseur

De winstadviseur

De nieuwe rol van boekhouders en accountants

Uitvoering
Boek , 256 pagina's
Auteur
ISBN
9789089654090
Gepubliceerd
2018
€ 32,99

De financiële sector ondergaat grote veranderingen. Cloud software, robotic accounting en andere ontwikkelingen nemen boekhouders, accountants en fiscalisten steeds meer werk uit handen. Wil je als financieel professional in de nabije toekomst relevant blijven voor jouw klanten, dan moet je waarde toevoegen die voorbij gaat aan het op orde brengen van de cijfers en werken aan een nieuwe invulling van jouw rol: word winstadviseur!

In dit boek biedt bestsellerauteur, spreker en toptrainer Femke Hogema je concrete methoden en technieken om winstadviseur te worden. Zij leert je hoe jij jouw klanten helpt een financieel gezond en winstgevend bedrijf op te bouwen. Ook leer je afscheid te nemen van het uurtje-factuurtjemodel, zodat jouw klanten je gaan betalen voor de waarde die je levert.

- Een wake-upcall voor elke financieel professional van de toekomst.

- Een praktisch en toegankelijk boek voor boekhouders, accountants en andere financiële specialisten die voelen dat ze in actie moeten komen én graag willen weten hoe.

- Van de auteur van de bestseller Financiën voor zzp’ers (6e editie nu leverbaar - 12.000 exemplaren verkocht) en coauteur van Profit First, Nederlandse editie.

‘Femke komt met een soort van Hitchhiker’s Guide to the Galaxy voor accountants, waarin ze niet alleen in duidelijke taal beschrijft dat boekhouden de komende jaren volledig gedigitaliseerd en gerobotiseerd wordt, maar ze accountants ook gelijk handvatten geeft om een echte (winst)adviseur te worden.’

Fou-Khan Tsang, Voorzitter Raad van Bestuur Alfa Accountants

‘Femke legt de vinger op de zere plek in de accountancybranche. Maar ze laat het daar niet bij: ze biedt ook concrete oplossingen.’

Michel Hamer, Directeur NOAB

Wis filter
  • Femke Hogema

    Femke Hogema

    Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First...
    Hogema H

De winstadviseur

Voorwoord
Inleiding
Leeswijzer
1
Nieuwe kansen voor het boekhoudvak
2
Jouw missie en visie
3
Lever resultaten, geen handelingen
4
Boekhouden in 30 minuten per week plus 1 minuut per dag
5
Begeleid je klant bij het maken van zijn winstplan
6
Sturen met Profit First
7
Het verkopen van hooggeprijsde adviesdiensten
8
Creëer een onevenaarbare klantervaring
9
Krachtig communiceren met je klant
10
Communicatievaardigheden voor specifi eke uitdagingen
11
Je bedrijf als geoliede machine
Slot en implementatieplan
Dankwoord
Over de auteur
Literatuuroverzicht

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De winstadviseur over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 41, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...