Big data ontrafeld

Big data ontrafeld

Neem betere zakelijke beslissingen met big data, data science en AI

Uitvoering
Boek, 256 pagina's
ISBN
9789089654236
Verwacht op
11 september 2018
Serie
€ 29,99
nog niet leverbaar

De term ‘big data’ wordt steeds vaker gebruikt. Maar wat houdt het eigenlijk in en waarom wordt het gezien als een game changer voor je organisatie? Op welke manier kunnen big data de resultaten van jouw bedrijf verbeteren en zorgen voor een voorsprong op de concurrentie? En wat is het verschil tussen big data en traditionele data en hoe pas je ze toe?

In Big data ontrafeld toont David Stephenson op een toegankelijke manier hoe je big data het beste kunt verzamelen en toepassen bij het ontwikkelen van een goede strategie voor je business. Aan de hand van praktische stappen en duidelijke voorbeelden leert hij je:

- te herkennen welke data bruikbaar zijn en waarom juist die data zo belangrijk zijn;

- big data, data science en AI te begrijpen en hoe ze kunnen helpen bij het behalen van zakelijke doelen en concurrentievoordeel;

- te begrijpen welke factoren belangrijk zijn bij het kiezen van een big-datasysteem;

- hoe je een big-datateam samenstelt dat een effectieve strategie ondersteunt en jouw organisatie meer datagedreven maakt.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • David Stephenson

    David Stephenson

    David Stephenson is internationaal spreker en expert op het gebied van data science en big data analytics. Al ruim 20 jaar geeft hij advies aan topinvesteringsbedrijven private equity-ondernemingen en managementadviesbureaus. Stephenson woont sinds 2006...
    Stephenson S