75 werkvormen voor creatieve sessies

75 werkvormen voor creatieve sessies

Een schatkist vol ideeën voor bijeenkomsten met resultaat

Uitvoering
Paperback, steunkleur, 296 pagina's
ISBN
9789089654250
Gepubliceerd
2018
€ 34,99

Creatief denken kun je zien als een ontdekkingsreis. Soms laat je het logisch denken even voor wat het is en zoek je je grenzen op door zoveel mogelijk out of the box-denken. Je laat je verbeelding spreken om tot inspirerende nieuwe ideeën te komen. In andere gevallen heb je juist je logische denkvaardigheden nodig om een vraagstuk van alle kanten te bekijken of een idee te beoordelen.

75 werkvormen voor creatieve sessies bevat inspirerende werkvormen voor verschillende fasen in het creatieve proces die je uitdagen om de grenzen van je gedachten op te rekken. Van voorwaarden scheppen tot obstakels overwinnen. Van het bedenken van originele ideeën tot de eerste uitwerking ervan. De werkvormen zijn uitgewerkt voor creatieve sessies met groepen, maar kunnen soms ook voor individuele brainstormsessies gebruikt worden. Zo kun je op verschillende manieren werken aan het tot stand komen van nieuwe ideeën die uiteindelijk tot innovaties en verbeteringen leiden.

- Herziene editie, aangevuld met 16 nieuwe inspirerende werkvormen en veel nieuwe variaties.

- Geschikt voor managers, beleidsmedewerkers, trainers, consultants, professionele facilitators, etc.

- Met een handig schema om snel tot een geschikte werkvorm te komen.

- Van eerdere edities meer dan 12.500 exemplaren verkocht!

Wis filter
 • Josine Gouwens

  Josine Gouwens

  Josine Gouwens is gepromoveerd econoom en heeft haar eigen bedrijf Buro Talente. Ze adviseert organisaties die het talent van hun medewerkers goed willen inzetten. Daarvoor ontwerpt en begeleidt ze ontwikkeltrajecten....
  Gouwens G
 • Rozemarijn Dols

  Rozemarijn Dols

  Rozemarijn Dols heeft als organisatiepsycholoog haar eigen bedrijf Dols-Consult werkt als als leiderschapstrainer bij De Nieuwe Verdieping en bij Double Healix. Zij houdt zich bezig met coaching teamcoaching en verzorgt beeldtrainingen voor leidinggevenden...
  Dols D

75 werkvormen voor creatieve sessies

Inleiding
Deel 1
Voorwaarden creëren
Deel 2
(Zelf)inzicht vergroten
Deel 3
Streefbeeld neerzetten
Deel 4
Obstakels overwinnen
Deel 5
Creatieve vaardigheden versterken
Deel 6
Originele ideeën genereren
Deel 7
Creatieve ideeën kiezen en versterken
Bijlage: Handleiding mindmappen
Literatuurlijst
Dankwoord

Meer weten over Coaching & training? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als 75 werkvormen voor creatieve sessies over Coaching & training en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 31, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...