Startersgids voor zzp’ers

Startersgids voor zzp’ers

Toolkit om goed van start te gaan

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit, 136 pagina's
Auteur
ISBN
9789089654335
Gepubliceerd
2018
€ 18,99

Als startende zzp’er komt er heel wat op je af. Cruciaal is dat je precies weet welke stappen je moet zetten en in welke volgorde. Zodat je goed beslagen ten ijs komt en de kans op succes aanzienlijk vergroot.

Dit boek helpt je om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Op een overzichtelijke, heldere en praktische manier beschrijft Rinske Jansen de basis van ondernemen. Hoe stel je een doordacht ondernemingsplan op? Waar moet een goede administratie aan voldoen? Hoe kom je aan klanten? Welke fiscale voordelen zijn er? Hoe bepaal je je uurtarief? Wanneer is je bedrijf financieel rendabel? Hoe regel je je pensioen? De Startersgids voor zzp’ers geeft antwoord op deze en andere vragen. Zodat je de deuren van je bedrijf met een gerust hart kunt openen!

- Dit boek is het Handboek soldaat voor alle startende ondernemers.

- Met de laatste belangrijke wet- en regelgeving voor optimaal (fiscaal) voordeel voor iedere zzp’er.

- Inclusief voorbeelden van exploitatiebegrotingen, liquiditeitsbegrotingen, rittenadministraties, urenregistraties en aanmaningen.

Wis filter
  • Rinske Jansen

    Rinske Jansen

    Rinske Jansen is in 2012 gestart als zzp er. Haar advies- en administratiekantoor groeide snel uit tot een bedrijf met meerdere medewerkers. Begin 2017 heeft zij haar kantoor verkocht en is ze zich volledig gaan richten op coaching training & advisering...
    Jansen J

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Startersgids voor zzp’ers hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Zzp'er, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...