Handboek Online Redactie

Handboek Online Redactie

Onmisbaar gereedschap voor de contentspecialist en communicatieprofessional

Uitvoering
Boek, flexcover, kleur, 380 pagina's
ISBN
9789089654403
Gepubliceerd
2019
€ 34,99

Contentcreatie is een multidisciplinair vak geworden. Als online content- of communicatiespecialist wil je dáár scoren waar de (toekomstige) klanten van jouw organisatie zich bevinden. Daarom ben je dagelijks druk met het optimaliseren van websites, webshops en sociale media, het creëren van content die matcht met klantbehoeften. In woord, beeld en geluid. Haal jij het maximale uit je werk? Dit Handboek Online Redactie geeft je houvast.

Wie professioneel met online communicatie aan de slag is, ontwikkelt content die een bijdrage levert aan het realiseren van organisatiedoelen. Dit boek biedt handvaten voor het creëren en perfectioneren van content voor websites, sociale media, zoekmachines en conversie. Ook helpt het je bij het bouwen van een uitgekiende online strategie, een solide beheerorganisatie en een weloverwogen evaluatieplan. Het Handboek Online Redactie is een múst voor iedereen die meer wil halen uit online communicatie.

- Voor copywriters, contentspecialisten, communicatieadviseurs en studenten communicatie.

- De laatste ontwikkelingen in het vakgebied, getoetst in en vertaald naar de werkpraktijk.

- De geactualiseerde en uitgebreide opvolger van de bestseller Handboek Webredactie (meer dan 9.000 verkochte exemplaren).

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Corona de Wert

  Corona de Wert

  Corona de Wert helpt organisaties en professionals om meer impact te maken met (online) communicatie als trainer en adviseur. In haar bedrijf Dommel Communicatie bundelt ze vakkennis praktijkervaring en lol in taal en communicatie....
  Wert W
 • Geert Poort

  Geert Poort

  Geert Poort is trainer en adviseur in online communicatie. Met veel plezier ontwikkelt en verzorgt hij opleidingen en coacht hij communicatieprofessionals in organisaties vanuit zijn bureau Poorttaal....
  Poort P