Volle zalen

Volle zalen

De beste strategie voor een uitverkocht event

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 224 pagina's
Auteur
ISBN
9789089654472
Gepubliceerd
2019
€ 29,99
niet meer leverbaar

Het aanbod van seminars, congressen, concerten, theatervoorstellingen en andere events is overweldigend. De strijd om de bezoeker is moordend. Events met grote namen zijn doorgaans snel uitverkocht, maar hoe krijg je een zaal vol als je je als organisator richt op een minder groot publiek of een specifiek thema? Wat als je kampt met een te lage bezettingsgraad en de zaal op z’n best halfvol is ondanks alle goedbedoelde marketinginspanningen?

Dit boek gaat over ‘butts in seats’, over de kunst om stoelen te verkopen én tegen de beste prijs. Hans Groen, voormalig directeur van Focus Conferences deelt zijn succesformule. Alle factoren die van invloed zijn komen aan bod: van de programmering, het spelen met de prijs, de keuze voor de sprekers, maar ook een briljant idee, de juiste locatie en uitstekende promotie. Vanaf nu dus nooit meer een excuus voor een lege zaal!

  • Voor alle organisatoren die zalen vol willen krijgen, van conferentiezalen tot theaters en bioscopen tot popzalen en zelfs kerken.
  • Met cases van o.a. Soldaat van Oranje – De Musical, het seminar MBA in één dag, de musical De Marathon, de Johan Cruijfseminars, TEDx, André Rieu en een kijkje achter de schermen van het Forward Thinking Leadership Seminar met president Obama.
  • Boordevol tips van vele deskundigen uit de wereld van film, theater, pop en seminars.

Website: www.volle-zalen.nl

Wis filter
  • Hans Groen

    Hans Groen (op dit moment geen actieve boeken)

    Hans Groen is al ruim 30 jaar organisator van zakelijke events. Hij heeft meer dan 300 evenementen op zijn naam staan met sprekers als Michael Porter Tom Peters Jack Welch Deepak Chopra Stephen Covey John Cleese de Dalai Lama en Johan Cruijff. Tegenwoordig...
    Groen G

Volle zalen

Voorwoord
Nooit meer een lege zaal
1
Hoe bedenk je een briljant idee?
2
Wel of niet werken met een grote naam?
3
Hoe stel je een goed programma op?
4
Hoe vind je de perfecte locatie?
5
Hoe bepaal je de juiste prijs?
6
Welke promotie leidt tot volle zalen?
7
Hoe zorgt ‘uitverkocht’ voor continuïteit?
8
Welke innovaties spelen er in de culturele sector?
Dankwoord
Over de auteur
Geraadpleegde literatuur
Fotoverantwoording

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Volle zalen over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 30, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...