Zet het op een bierviltje

Zet het op een bierviltje

Verandering vraagt om eenvoud

Uitvoering
Boek, paperback, steunkleur, 128 pagina's
ISBN
9789089654779
Verwacht op
01 januari 2021
€ 20,00
nog niet leverbaar

Veranderingen binnen organisaties komen vaak niet van de grond door het ontbreken van eenvoud. We maken projecten en initiatieven ingewikkelder dan ze in feite zijn. Daarbij vergeten we dat wat niet eenvoudig is, niet wordt begrepen. En wat niet wordt begrepen, wordt niet gedaan. Dus als je iets gedaan wilt krijgen, maakt het dan eenvoudig!

Dit boek helpt je om bij een complex idee of project samen tot de essentie te komen. Hoe? Door te kijken hoe het op een bierviltje past! Samen de eenvoud terugvinden werkt verbindend en motiverend op de betrokkenen. Zo zorg je ervoor dat ze het niet alleen écht begrijpen, maar ook dat ze zich verantwoordelijk voelen hun unieke bijdrage te leveren aan veranderingen binnen de organisatie. Het toppunt van eenvoud bij verandering is een helder doel waar iedereen graag aan bijdraagt.

- De praktische versie van Simon Sinek’s Start with why: het gaat niet om die ene inspirerende leider, maar hoe je samen met anderen succesvol bent.

- Geschikt voor alle soorten ideeën: van klein tot groot, van project tot veranderprogramma, zakelijk of privé.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Michiel van der Molen

    Michiel van der Molen

    Michiel van der Molen adviseert organisaties over de besturing van veranderinitiatieven. Hij is gespecialiseerd in opdrachtgeverschap businesscasemanagement en batenmanagement. Eerder schreef hij de boeken Projectmanagement voor opdrachtgevers en Waarom...
    Molen M