Meesteradviseur

Meesteradviseur

Handboek voor duurzame groei in je adviesrol

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit, 320 pagina's
ISBN
9789089655059
Gepubliceerd
2020
€ 35,99

Wie als adviseur vandaag de dag nog denkt met kennis en kunde het verschil te kunnen maken, komt bedrogen uit. Ingrijpende technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen hebben een aanzienlijke impact op de rol en toegevoegde waarde van de adviseur. Om je rol als adviseur toekomstbestendig te maken, is het noodzakelijk je te ontwikkelen tot Meesteradviseur.

Een Meesteradviseur beschikt over de M-factor. Die M-factor bestaat uit zeven bouwstenen die aangeven met welk gedrag, welke mindset en vaardigheden je je kunt onderscheiden. Een adviseur met de M-factor is in staat om proactief diepgaande, wederkerige en duurzame relaties te creëren. Hij (of zij natuurlijk) weet cliënten te triggeren op voor hen relevante zaken en maakt het verschil door wie hij is.

Dit boek is speciaal geschreven voor consultants, sales experts, financials en andere adviseurs die de transitie van vakmanschap naar meesterschap willen maken. Om zo meer toegevoegde waarde te kunnen leveren, meer verdieping in het cliëntcontact te bereiken en meer uitdaging in hun advieswerk te vinden. Meesteradviseur gaat ook uitgebreid in op de zes randvoorwaarden die noodzakelijk zijn voor de zogenaamde Meesterschapsorganisatie.

Meesteradviseur bevat tal van reflectievragen, technieken, tests, handvatten en diagnose-instrumenten. Dit nodigt zowel de professional als de organisatie uit direct aan de slag te gaan om ook in de toekomst duurzaam succesvol te zijn.

Wis filter
 • Gerlof Schutte

  Gerlof Schutte

  Gerlof Schutte werkt als consultant en trainer in de dienstverlenende sector. Tevens is hij parttime verbonden aan de Rabobank waar hij intensief betrokken is bij de toekomstbestendige vakmanschaps- en meesterschapsontwikkeling van adviseurs....
  Schutte S
 • Rob Bertels

  Rob Bertels

  Rob Bertels is organisatieadviseur trainer en (management)coach en is partner bij Holland Consulting Group. Hij is gespecialiseerd in de persoonlijke begeleiding van management en medewerkers en de ontwikkeling van hun persoonlijke effectiviteit met name...
  Bertels B

Meesteradviseur

Voorwoord
Inleiding
1
Aanleiding en noodzaak voor meesterschap
2
Jouw ontwikkeling naar meesterschap
3
Actief aan de slag met jouw meesterschap
4
Actief aan de slag met jouw zelfbewustzijn
5
Jouw meesterschap effectief in praktijk gebracht
6
Ontwikkeling van meesterschap in de organisatie
7
Slotwoord
8
Bijlagen
Geraadpleegde en/of aanbevolen bronnen
Contactgegevens voor vragen of nadere informatie
Over de auteurs

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Meesteradviseur hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Adviseur, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...