Ontdek de groeikansen van AI

Ontdek de groeikansen van AI

Leer hoe Picnic, Salesforce en Seedlink groeien met AI

Uitvoering
Boek, paperback, steunkleur, 200 pagina's
Auteur
ISBN
9789089655097
Verwacht op
09 december 2020
€ 24,99

Techbedrijven, vakexperts en overheden zijn het erover eens: artificial intelligence (AI) is hard op weg de samenleving, en daarmee ook bedrijven en organisaties, drastisch te veranderen. Toch blijft de technologie voor velen een ver-van-mijn-bedshow. Hoe kun je als ondernemer, leider of professional jouw organisatie nou klaarstomen om te profiteren van de kansen van AI?

Kunstmatige intelligentie is geen rocket science die alleen is voorbehouden aan de Google's, Facebooks of Amazons van deze wereld. Integendeel: talloze bedrijven verbeteren op dit moment al hun software en bedrijfsvoering met slimme algoritmes en zelflerende systemen. Aan de hand van praktische voorbeelden en heldere theorie├źn, tools en modellen praat dit boek je bij over de kansen en uitdagingen van machine learning, en lees je hoe je er in je eigen bedrijf mee kunt starten en bestaande experimenten kunt opschalen.

Door slim gebruik te maken van AI is jouw bedrijf straks sneller, effici├źnter en persoonlijker dan de concurrentie. Start daarom nu met het bouwen van een toekomstbestendige organisatie.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Remy Gieling

    Remy Gieling

    Remy Gieling (31) is hoofdredacteur van vakmedia MT/Sprout en oprichter van ai.nl kennisplatform voor de kansen en ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie op de bedrijven van nu en overmorgen. Daarnaast is hij host van diverse podcasts staat hij...
    Gieling G