Geen gedoe met personeel

Geen gedoe met personeel

Arbeidsrecht voor ondernemers

Uitvoering
Boek, flexcover, zwart-wit, 256 pagina's
ISBN
9789089655318
Gepubliceerd
2020
€ 27,99

Gefeliciteerd: je bedrijf groeit, je kunt het niet meer alleen en je moet personeel aannemen. Dat is best een stap. Zeker omdat er juridisch nogal wat haken en ogen aan zitten: neem je iemand in vaste dienst of kijk je het eerst nog even aan met een ander dienstverband? Wat voor (arbeids)overeenkomsten zijn er? Hoe zit het met doorbetaling bij ziekte en opzegtermijnen? En stel dat het ooit nodig is: hoe kom je weer van je medewerker(s) af? Veel vragen waar je graag een antwoord op krijgt. Een arbeidsrechtspecialist inschakelen is vaak te duur, en antwoorden zoeken op internet levert meestal alleen maar meer vragen en stress op.

Maar nu kun je voor die vragen terecht in dit praktische en voor de niet-jurist goed leesbare boek. Het geeft direct antwoord op de personele kwesties waar je mee worstelt. Ook zie je eventuele problemen eerder aankomen. Dat kan je veel gedoe, negatieve energie en uiteindelijk ook geld schelen. Zelfs als je al even aan de weg timmert als ondernemer, helpt dit boek je gedoe met personeel te voorkomen.

  • Leer hoe je het arbeidsrecht in je voordeel kunt laten werken.
  • Voorkom zoveel mogelijk problemen met personeel.
Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Suzanne Meijers

    Suzanne Meijers

    Suzanne Meijers is arbeidsrechtadvocaat en helpt sinds bijna twintig jaar werkgevers en werknemers in lastige arbeidsrechtelijke situaties maar liever voorkomt ze die. Daarnaast is zij ondernemer trainer blogger en verschijnt zij regelmatig in artikelen...
    - -