Mensen maken of breken een verandering

Mensen maken of breken een verandering

Hoe je de veranderkracht in je organisatie versterkt

Uitvoering
Flexcover, zwart-wit, 200 pagina's
ISBN
9789089655370
Gepubliceerd
2020
€ 29,99

Verandering, wie heeft het niet nodig in zijn organisatie? Je nodigt externe adviseurs uit en maakt met hen een stappenplan. Op papier ziet dat er goed uit. Maar enige tijd later loopt je verandering spaak. Waardoor? Door de mensen. Ze willen niet en tonen weerstand. Helaas, je verandering belandt in een archiefkast. Zoals zoveel veranderplannen. Je bent een illusie armer en je mensen blijven gefrustreerd achter.

Kan het ook anders? Zeker! Dit boek neemt je mee naar de veranderkracht die ieder mens in zich heeft. Deze aangeboren kracht wordt gevoed door zes ingrediënten waarmee een mens wel degelijk nieuwe, andere stappen wil zetten. Voelen mensen te weinig houvast in je verandering? Met durven, kunnen en willen bouw je samen aan hun persoonlijke fundering. Kom je niet dichter bij je doel? Het is een kwestie van spelen met de ingrediënten ontdekken, beproeven en evalueren. Jij bent de kok die uitvindt welke ingrediënten je verandering nu nodig heeft.

Mensen maken of breken een verandering is een onmisbaar praktijkboek voor iedereen die succesvolle veranderingen wil realiseren: van uitvoerende tot directeur, van manager tot coach.

  • Inspirerende veranderverhalen laten je de werking van de zes unieke ingrediënten ervaren.
  • Wetenschappelijke inzichten onderbouwen hoe mensen een verandering maken of breken.
Wis filter
  • Inge van Kooten-Satter

    Inge van Kooten-Satter

    Inge van Kooten heeft de afgelopen vijftien jaar bij onder meer NS VanderLande en Quintiq succesvolle veranderingen begeleid. Haar aanpak is analytisch en onderzoekend met continue aandacht voor de belangrijkste factor in veranderingen: de mens....
    Kooten-Satter K

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Mensen maken of breken een verandering hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Verandering, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...