Hopeloos succesvol

Hopeloos succesvol

Ondernemen met tegenslag

Uitvoering
Boek, flexcover, zwart-wit, 176 pagina's
ISBN
9789089655905
Verwacht op
15 december 2021
€ 24,99
nog niet leverbaar

Top, je bent een succesvol ondernemer. Je realiseert mooie omzetten, maakt klanten blij en hebt een geweldig team. En toch, als je heel eerlijk bent, ervaar ook jij soms tegenwind. Weerstand. Even loopt niet alles zoals het hoort. Er lekt energie en geld weg. Je kunt jezelf niet meer opladen. Er ontstaan conflicten. Met een compagnon, de bank of anderen. Dan vraagt het om niet stoïcijns door te gaan en het opportunisme dat ondernemers vaak hebben even aan de kant te zetten. Kies voor kwetsbaarheid. Durf te erkennen dat het even niet gaat. Durf even stil te staan. Wees lief voor jezelf.

Dit klinkt misschien wat soft, maar dat is het zeker niet. In Hopeloos succesvol krijg je zeven heel concrete en praktische lessen aangereikt die jou gaan helpen om relaxter te ondernemen. Duidelijk weten waar je staat, waar je heen wilt, welke uitdagingen je hebt en wat je lastig vindt, gaat je enorm helpen. Zodat je, als je weer faalt en af en toe hopeloos bent, niet meer onnodig diep hoeft te vallen.

  • Ervaar hoe jij door openheid en kwetsbaarheid een betere ondernemer wordt.
  • Een eyeopener voor ondernemers die je leert van tegenslag vooruitgang te maken.
  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Floris Venneman

    Floris Venneman

    Floris Venneman is al ruim 20 jaar hopeloos succesvol ondernemer. Hij kent de successen maar zeker ook de tegenslagen. Vanuit zijn fascinatie over het taboe bij ondernemers op falen faillissementen en hopeloos zijn heeft hij niet alleen dit boek geschreven...
    - -