Leidinggeven aan jezelf

Leidinggeven aan jezelf

Hoe neem je zelf de regie bij hybride werken?

Uitvoering
Paperback, steunkleur , 160 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656001
Gepubliceerd
2021
€ 24,99

De laatste anderhalf jaar stond niet alleen de hele maatschappij maar ook ons werkleven op zijn kop. We werkten vanuit huis, communiceerden online met collega’s en er werd meer dan ooit een beroep gedaan op onze eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. En nu teruggaan naar het ‘oude normaal’ er op veel fronten niet inzit, is het tijd om vooruit te kijken. Wat neem je mee uit het covid-tijdperk? Wat werkte veel efficiënter en fijner? En wat wil je absoluut zo snel mogelijk anders doen?

Denk jij mee over hoe jouw toekomstige werkleven eruitziet, of laat je anderen dit voor jou bepalen? Doe je enthousiast mee met experimenteren of zal het jouw tijd wel duren?

Het moment om zelf de regie over je werk en toekomst te nemen is nu. In Leidinggeven aan jezelf laat Frank Kwakman zien wat jij kunt doen om zelf stappen te zetten naar jouw nieuwe werkleven. Dit boek geeft praktische voorbeelden, stelt kritische vragen en nodigt je uit het heft in eigen handen te nemen. Met de persoonlijke vragen, testen en QR-codes kun je direct aan de slag om zelf jouw toekomst vorm te geven.

Wis filter
  • Frank Kwakman

    Frank Kwakman

    Frank Kwakman is auteur organisatieadviseur en mededirecteur van e-Progress | Resultaat met talent. Leidinggeven aan jezelf is zijn 21e boek. Met zijn boeken nodigt hij je uit om in beweging te komen nieuwe kansen te zien en verborgen talenten te ontdekken....
    Kwakman K

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Leidinggeven aan jezelf over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 36, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...