Van weerzin naar weer zin (e-book)

Van weerzin naar weer zin (e-book)

Opnieuw genieten van seks na een negatieve ervaring

Uitvoering
E-Book , 180 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789089656070
Gepubliceerd
2021
€ 17,99

Veel mensen krijgen te maken met een ongewenste seksuele ervaring, die traumatisch en beschadigend kan zijn. En hoewel slachtoffers na verloop van tijd vaak weer prima kunnen functioneren in het dagelijks leven, is de stap naar een fijn seksleven soms lastig. Remmingen die voortkomen uit trauma weerhouden je ervan om weer onbevangen van seks te genieten. Hoe vervelend dat ook is, je kunt je wel bevrijden van deze negatieve ervaringen en nare associaties met seksualiteit.

'Van weerzin naar weer zin' is gericht op het traject ná traumaverwerking van een nare seksuele ervaring. In het boek combineert auteur Carlie van Tongeren haar persoonlijke verhaal met de reflectie en onderbouwing van ervaren seksuoloog Ingeborg Timmerman. Leer opnieuw in contact te komen met je onderdrukte gevoelens. Ga alleen en/of met je partner op ontdekkingstocht naar jouw seksualiteit en ervaar hoe je seks weer een fijne plek in je leven geeft, zoals jij dat wilt.

 • Het boek combineert persoonlijke ervaringen van de auteur met de onderbouwing van een ervaren seksuoloog.
 • Gaat verder waar traumatherapie stopt.
 • Aparte aandacht voor mannelijke slachtoffers, singles, niet-heteroseksuele lezers en partners.

Downloadbare bestanden
Wis filter
 • Carlie van Tongeren

  Carlie van Tongeren

  Carlie van Tongeren (1983) is schrijver in de dop sinds ze op haar 7e achter haar moeders typemachine kroop en écht schrijver toen haar eerste boek uitkwam in 2011 (feelgoodroman Pasta & passie uitgeverij Zomer & Keuning). Ze wist altijd al dat ze boeken...
  Tongeren T
 • Ingeborg Timmerman

  Ingeborg Timmerman

  Ingeborg Timmerman is oprichter van het Seksuologisch Expertise Centrum in Haarlem. Ze heeft ruim 35 jaar ervaring als seksuoloog/ psychotherapeut. Meer dan de helft van haar cliënten heeft last van een seksueel trauma....
  Timmerman T

Meer weten over Relaties? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Van weerzin naar weer zin (e-book) over Relaties en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...