NILS

NILS

Het spannendste managementboek dat je ooit zult lezen

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 304 pagina's
ISBN
9789089656087
Gepubliceerd
2021
€ 34,99

Het vinden van jouw unieke formule. Dat is misschien wel de grootste uitdaging waarmee je als ondernemer wordt geconfronteerd. Datgene waarmee jij je onderscheidt van concurrenten, waarmee je ze voor eens en altijd verslaat. Hoe kom je daar in godsnaam achter? Is het een kwestie van op de hei wandelen en wachten op het Eureka moment? Van het nadoen van het idee van een ander? Van keihard werken en hopen op geluk? Van talent? En als je die unieke formule hebt, hoe maak je daar dan een succes van? Hoe organiseer je groei? Waar haal je geld vandaan? Heel veel vragen.

Voor de antwoorden is er nu Nils, een managementboek zoals je nog nooit bent tegengekomen. Een managementthriller, waarin ondernemer Nils Groenen te maken krijgt met een internationaal spoor van corruptie, geweld en leugens dat reikt van de Russische maffia tot de Nederlandse inlichtingendienst. Het gaat om veel meer dan zijn bedrijf; het gaat om de veiligheid van zijn kinderen.

Enerzijds een meeslepend verhaal over Nils, ondernemer, echtgenoot en vader (wie zegt dat managementboeken saai moeten zijn?). Anderzijds een online platform waarin jij toegang krijgt tot de Nils-methode om een strategie voor je bedrijf te maken. Nils is veel meer dan een boek; het is een interactieve beleving. De state of the art website met handige tools, video’s en interviews met experts tillen dit managementboek naar een ongekend niveau.

 • Leer hoe je een winnende strategie maakt.
 • Met handige tools om direct mee aan de slag te gaan, interviews met bekende experts die hun ervaring met je delen en video’s om jou te gidsen.
 • Vanuit een verhaal dat zelfs zonder de theorie een feest is om te lezen.
Wis filter
 • Gerben Nijmeijer

  Gerben Nijmeijer

  Gerben Nijmeijer is ondernemer in hart en nieren. In 2018 verkocht hij zijn succesvolle softwarebedrijf en richtte samen met Barry van Beem Nils Strategie op....
  Nijmeijer N
 • Barry van Beem

  Barry van Beem

  Barry van Beem is bedrijfseconoom met een schat aan ervaring in de internationale zakenwereld. Samen met Gerben Nijmeijer helpt hij bedrijven bij het formuleren en implementeren van een succesvolle strategie....
  Beem B

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als NILS over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over 30, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...