Sterk digitaal merk (e-book)

Sterk digitaal merk (e-book)

Uitvoering
E-Book , 336 pagina's
Ook beschikbaar
ISBN
9789089656513
Gepubliceerd
2023
€ 28,99

Digitaal richtte zich lang op kliks en data. Merkbouwen leek weggegooid geld. Ineens staan merken bovenaan de agenda van CMO's. Wat is er gebeurd en wat kun jij hiervan leren? Hoe wordt je merk succesvol in het digitale tijdperk? Wat moet je anders doen? Wat juist niet?

Ingmar hielp meer dan 100 bekende merken met hun merkstrategie. Hij doceert aan Nyenrode, Beeckestijn, EURIB en NIMA. In dit boek deelt hij al zijn kennis. Fris, scherp en onderbouwd.

Wis filter
  • Ingmar de Lange

    Ingmar de Lange

    Ingmar de Lange hielp meer dan 100 bekende merken met hun merkstrategie. Hij doceert aan Nyenrode Beeckestijn EURIB en Nima en publiceert veel bijvoorbeeld op Marketingsfacts Frislicht en het Bureau voor Merkstrategie. Hij is oprichter van Mountview een...
    Lange L

Meer weten over (Online) Marketing & sales? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Sterk digitaal merk (e-book) over (Online) Marketing & sales en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...