Fundament van succes

Fundament van succes

Van ZZP naar miljoenenbedrijf

Uitvoering
Hardcover, kleur, 256 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656520
Verwacht op
19 oktober 2022
€ 29,99

Ondernemers willen impact maken. Ze hebben ambities en willen die graag verwezenlijken. Daar doen ze alles voor. Waarom lukt het sommige ondernemers wel, en anderen niet, om hun bedrijf winstgevend en gezond te laten groeien? Deze vraag vormt de basis voor het boek Fundament van succes.

Femke Hogema ontwikkelde de ‘Ondernemingspiramide’ met daarin de acht elementen die op orde moeten zijn om een bedrijf succesvol te laten groeien. Dit boek gaat over al deze elementen en de samenhang daartussen.

Fundament van succes geeft jou als groeiondernemer het totaalplaatje en helpt je te bepalen op welk element jij moet focussen om de volgende stap te zetten. Het is een compleet handboek, maar tegelijkertijd heel persoonlijk en vol verhalen. Femke deelt haar eigen reis en interviewde voor dit boek vijftien succesvolle ondernemers over hun reis. Al die verhalen inspireren, leiden tot nieuwe inzichten en geven energie.

Wis filter
  • Femke Hogema

    Femke Hogema

    Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First...
    Hogema H