HR met ballen

HR met ballen

Doei personeelskosten. Hallo menselijk kapitaal!

Uitvoering
Hardcover, steunkleur, 240 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656568
Verwacht op
26 oktober 2022
€ 29,99
nog niet leverbaar

Als HR-professional word je vaak straal genegeerd door het management. Je kunt rapporten schrijven wat je wilt, agendapunten aandragen, voorstellen doen; de omzet en de winst zijn steeds weer belangrijker dan investeren in medewerkers. En dat terwijl je er zo hard aan trekt: je luncht vaak alleen achter je bureau, hebt nauwelijks nog tijd voor een goed gesprek met de medewerkers en vraagt je steeds meer af waarom je eigenlijk in HR bent gaan werken.

Wat zou er gebeuren als HR wel met een gele markeerstift bovenaan de MT-agenda staat? Als jij met supersimpele gesprekstechnieken adviezen geeft waar de oogjes van je management van gaan glimmen? Als je het wel voor elkaar krijgt dat je tijd en geld mag investeren om belangrijke HR-zaken te regelen? Wat zou er dan veranderen in de organisatie? Met de medewerkers? Met de resultaten?

In dit boek geeft HR-expert Bob Zeegers je het geheime recept voor HR met ballen: de negen succesformules waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.

Wis filter
  • Bob Zeegers

    Bob Zeegers is oprichter van HR Navigator de grootste HR vergelijkingssite van Nederland en adviseerde de afgelopen decennia duizenden organisaties. Hij schrijft voor BG magazine De Zaak Arbo HRxpert Managers Online en HR community. Zijn onnavolgbare...
    - -