Next level you

Next level you

Delf het goud in jezelf

Uitvoering
Paperback, steunkleur, 240 pagina's
Auteur
ISBN
9789089656629
Verwacht op
01 december 2022
€ 27,99

Je bent altijd bezig, je deadlines denderen door en je wordt geleefd: toxische productiviteit pleegt roofbouw op je lichaam, je energie en je welzijn. Hoewel je dit een korte tijd prima kunt volhouden, delven zowel je lichaam als je geest op de lange termijn het onderspit. In Next level you leer je dat het ook anders kan. Albert Einstein zei het al: ‘Problemen kunnen niet opgelost worden met dezelfde denkwijze als waaruit ze zijn ontstaan’. Dit boek laat je zien hoe je je bewustzijnsniveau en energiefrequentie structureel verhoogt zodat je anders met jouw uitdagingen om kunt gaan.

Roy Wenting toont overtuigend aan dat zaken als yoga, meditatie en mindfulness ook in organisaties van wezenlijk belang zijn om zaken echt te veranderen. Hij reikt manieren aan om af te stemmen op jouw innerlijke golflengte van rust, ruimte en vrijheid. Je leert dit goud in jezelf te delven door kleine aanpassingen te maken in slaap, voeding, ademhaling, beweging, concentratie en mindset. Dit boek sluit af met een inspirerende doorkijk in hoe je ook ‘next level’ kunt gaan in organisaties en leiderschap.

  • De brug tussen spirituele zelfhulpboeken en managementliteratuur over stress en vitaliteit
  • 14 inspirerende ervaringsverhalen van professionals
  • 10-weekse challenge die motiveert tot verandering
  • Inclusief Next Level You-app met korte high impact oefeningen
Wis filter
  • Roy Wenting

    Roy Wenting begeleidde duizenden professionals binnen grote organisaties naar innerlijke rust veerkracht en groei. Hij gebruikt tools uit o.a. mindfulness based emotional intelligence yoga en transformatiecoaching. Roy bracht drie jaar door in Aziatische...
    Wenting W