AI in marketing

AI in marketing

Gids voor de marketingprofessional van de toekomst

Uitvoering
Paperback, kleur , 224 pagina's
ISBN
9789089656681
Gepubliceerd
2023
€ 28,99

Winnaar van de PIM Marketing Literatuurprijs 2023

Marketing zoals we die nu kennen houdt op te bestaan. Kunstmatige intelligentie (AI) gaat het vak volledig op zijn kop zetten. Technologische ontwikkelingen brengen veranderingen met zich mee die enorme gevolgen hebben voor marketeers en hun dagelijkse werkzaamheden. Marketeers die segmenteren en content creëren op basis van slimme modellen zullen het winnen van de marketeers die post-its plakken voor persona’s en uren besteden aan een blog. Het vak van de marketingprofessional staat dan ook op een kantelpunt. Dat betekent dat marketeers hun vak opnieuw moeten uitvinden en herijken wat het betekent om een marketeer te zijn.

Marketeers onderschatten de impact van AI op hun eigen werkzaamheden. AI is immers voorbehouden aan de Googles en Meta’s van deze wereld, toch? Maar AI is dichterbij dan we denken. En de mogelijkheden voor marketeers liggen voor het oprapen.

AI in marketing wist het mysterie rondom AI en geeft de marketingprofessional concrete toepassingen van AI binnen zijn of haar vakgebied. Door middel van real life cases en heldere stappenplannen en methodes leert deze ultieme gids je anders kijken naar je marketingwerkzaamheden. Zo heb je concrete handvatten om efficiëntere en intelligente campagnes te realiseren en de concurrentie een stap voor te blijven. Daarnaast behandelt het boek valkuilen en ethische AI-vraagstukken waar jij als marketingprofessional mee te maken krijgt.

AI in marketing is een onmisbaar boek voor iedere marketeer die optimaal wil profiteren van de samenwerking tussen mens en machine. Voor de marketingprofessional die verder kijkt.

Wis filter
  • Charida Dorder

    Charida Dorder

    Charida Dorder is auteur van het boek AI in marketing 10 jaar werkzaam in het marketingvak en oprichtster van het platform aiformarketingacademy.com. Het platform dat marketingprofessionals ondersteunt bij het begrijpen en toepassen van Artificial Intelligence....
    Dorder D

AI in marketing

Voorwoord
Inleiding
1
AI in marketing: waarom nu?
2
AI in marketing: definities
3
AI & Content
4
AI & SEO
5
AI & Advertising
6
AI & Marketing Analytics
7
AI & Customer service
8
AI & E-commerce
9
AI & Social media
10
AI & E-mailmarketing
11
EAT: Wat is de behoefte?
12
PIE: Het recept (of stappenplan)
13
Uitserveren: kopen, lenen of bouwen?
14
Waarom AI-projecten falen en hoe je dit voorkomt
15
AI Marketing Ethics
16
Toekomst van de marketing & marketingprofessional
Nawoord
Begrippenlijst
Over de auteur
Geraadpleegde bronnen & literatuur

Meer weten over Artificial intelligence? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als AI in marketing over Artificial intelligence en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...