Stoïcijns groeien zonder leadgeneratie

Stoïcijns groeien zonder leadgeneratie

De B2B groeiformule

Uitvoering
Flexcover, steunkleur, 256 pagina's
ISBN
9789089656766
Verwacht op
30 maart 2023
€ 32,99
nog niet leverbaar

De markt is overspannen. Je vecht om alle aandacht en leads. Maar je leads converteren niet meer. Nieuwe content maken levert geen nieuwe klanten op. En leads nabellen, dat frustreert nog meer. Wat doe je om alsnog te blijven groeien?

Je wilt nieuwe klanten aantrekken. Klanten waar je graag voor werkt. En klanten die niet alleen omzet, maar vooral een gezonde marge opleveren. Hoe kun jij stoïcijns groeien zonder ouderwets leads te genereren?

Na het lezen van dit boek schuif je alle oude trucs aan de kant. Groeien is een formule. Geen wollige materie, maar keiharde wetenschap. Deze winnende aanpak leert je over een nieuwe funnel, het juiste product en de ontwikkeling van het sterkste team.

Je krijgt alle handvatten om zelf jouw groeiformule te ontrafelen:

 • Deze groeiformule maakt je award-winning, net als de auteurs van dit boek ( vier keer beste bureau van Nederland).
 • Een boek met verrassende inzichten, praktische modellen en tips voor duurzame groei. Maak kennis met de nieuwe 5P’s van B2B marketing.
 • Ontdek de geheimen van de snelstgroeiende B2B ondernemingen van Nederland.
Wis filter
 • Jaap Jacobs

  Jaap Jacobs is growth marketeer en bekend van Growthlab.nl. Een gratis community voor slimme marketeers die groei willen versnellen. Jaap is ook de drijvende kracht achter award-winning bureau Fingerspitz....
  - -
 • Tim van IJsendoorn

  Tim van IJsendoorn is het brein achter de meest geniale campagnes en groeistrategieën. Onder zijn leiding als innovatiemanager won Fingerspitz meer dan 40 nationale en internationale awards....
  - -

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Stoïcijns groeien zonder leadgeneratie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...