Relaxed vlammen

Relaxed vlammen

Meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven

Uitvoering
Boek, 192 pagina's
ISBN
9789089657046
Verwacht op
25 oktober 2023
€ 29,99

Negen van de tien ondernemers is binnen 10 jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet. Altijd ‘aan staan’, bezig, druk en onderweg. Heel veel zelf willen doen. Hopend op het kantelpunt. Dat moment dat de business voor een groot deel zelf doordraait en ook nog eens een lekkere hoeveelheid geld oplevert.

Dit ideaalbeeld lijkt voor weinigen weggelegd, maar is absoluut voor veel meer ondernemers bereikbaar. In dit boek ontdek je dat je veel meer kunt verdienen zonder je vrijheid, gezondheid, relatie en gezin op het spel te zetten. John Slabbekoorn deelt het exacte vluchtplan dat nodig is om je business tot grote hoogten te laten stijgen en op de automatische piloot te laten vliegen.

Hij combineert daarvoor successtrategieën uit de Stropdaswereld, levenslessen uit de Slipperwereld en de winnende mentaliteit uit de Sportwereld. Die unieke combinatie zorgt voor een bedrijf waarin jij niet meer altijd hoeft te vlammen. Want Vlammen is vaak niet het probleem. Relaxen is dat wel. Na het lezen van dit boek weet jij de ultieme combinatie te maken. De combinatie die RelaxedVlammen© heet.

Ontdek:

  • Hoe je jarenlang succesvol blijft - in tegenstelling tot 90% van je collega-ondernemers
  • Hoe je misbaarder wordt in je bedrijf, zelfs met een klein team
  • Hoe je een team krijgt met alleen maar ‘A-spelers’
  • Hoe je altijd genoeg geld creëert voor nu en voor later.

Meer weten over Ondernemen & zzp? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Relaxed vlammen over Ondernemen & zzp en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...