Offload

Offload

Zo verminder je de werkdruk in je organisatie

Uitvoering
Hardcover, steunkleur , 256 pagina's
ISBN
9789089657169
Verwacht op
23 augustus 2024
€ 32,99
nog niet leverbaar

Organisaties zijn overbelast. Ze moeten versnellen om de concurrentie en de ontwikkelingen voor te blijven en dus blijven het management en de Raad van Bestuur maar om nieuwe plannen vragen en targets opleggen. Veel van die plannen en targets worden in de loop van het jaar alweer vervangen door nog nieuwere plannen en nog hogere targets.

Dat is normaal al geen doen, maar met de huidige arbeidsmarkt is het echt onmogelijk. Er zijn simpelweg geen mensen meer te vinden om al die plannen uit te voeren. En dus blijven die nieuwe initiatieven zich opstapelen, vertrekken er medewerkers of vallen ze uit, waardoor de workload voor de achterblijvers nog groter wordt, hun betrokkenheid afneemt, de service achteruitgaat, doelstellingen niet meer worden gehaald en klanten afhaken.

Kortom: dit kan zo niet langer. Er moeten fundamentele keuzes gemaakt worden. Wat doen we wel? Wat niet meer? En wat kan anders? Het boek Offload laat je zien hoe je met je team kunt groeien door te snoeien. Zet de schaar in overbodige activiteiten, ineffectieve samenwerking, tools, on- nodige complexiteit, informatieovervloed en meer. Zo maak je capaciteit vrij op een manier die gemakkelijk, snel en herhaalbaar is, en die een gewoonte zal worden. Een noodzaak omdat we weten dat het tempo van verandering voorlopig alleen maar hoger wordt.

  • In deze krappe arbeidsmarkt een absoluut onmisbaar boek voor alle MT’s en directies.
  • Werkdruk is een zeer grote uitdaging in vrijwel alle organisaties. Dit boek geeft handvatten om die workload beheersbaar te maken.
  • Bij individuele werknemers is de rek eruit. De enige oplossing is de organisaties zelf aanpakken.
Wis filter
  • Frans van Loef

    Frans van Loef

    Frans van Loef is een Executieteamcoach. Hij werkt internationaal met leiders en teams om de uitvoering van strategieën te versnellen met twee belangrijke aandachtsgebieden: offloading en het managen van schaarse organisatiecapaciteit. Met zijn hands-on...
    Loef L

Meer weten over Algemeen Management? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Offload over Algemeen Management en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...