Over moed gesproken

Over moed gesproken

Reflecties op je eigen leiderschap

Uitvoering
Flexcover, steunkleur , 192 pagina's
ISBN
9789089657244
Gepubliceerd
2024
€ 29,99

Je leidt al jaren een team of misschien zelfs een heel bedrijf. Als leider handel je, meestal onbewust, zoals jij denkt dat het hoort. Je wilt die verantwoordelijkheid immers zo goed en geloofwaardig mogelijk invullen. Meestal gaat dat prima en bereik je wat je wilt, maar soms wordt je goede intentie helemaal verkeerd begrepen. Ben je wel zo effectief als je zou willen? Waarom doe je eigenlijk wat je doet? En heb jij de moed om dat te onderzoeken?

Dit boek helpt je om een antwoord te vinden op die vragen. Niet door je te vertellen wat je moet doen. Zo simpel is het helaas niet. Maar wel door je te laten zien hoe je je eigen gedrag vormgeeft en welke thema’s daarbinnen relevant zijn om nader te onderzoeken. Dat vraagt moed. Moed om vanuit een open blik naar jezelf te kijken. Moed om te leren over de impact die je creëert, moed om te evalueren of jouw impact en intentie nog wel op een lijn zitten en moed om nieuw gedrag in de praktijk te brengen.

Durf jij dat aan?

  • Compacte, thematische praktijkgids die luchtige columns, wetenschappelijke expertise, en concrete handvatten voor je eigen praktijk combineert.
  • Vergroot je effectiviteit als leider door zicht te krijgen op onbewuste patronen in je eigen gedrag.
Wis filter
  • Marielle Heijltjes

    Marielle Heijltjes

    Mariëlle Heijltjes is hoogleraar Managerial Behavior en decaan van de School of Business and Economics (SBE) van Universiteit Maastricht. Via UMIO|Maastricht University ontwikkelt en begeleidt ze al dertig jaar ontwikkeltrajecten voor professionals waarin...
    Heijltjes H

Meer weten over Leiderschap? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Over moed gesproken over Leiderschap en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...