Markt onder vuur

Markt onder vuur

Hoe politieke conflicten de economie verstoren (en wat we eraan kunnen doen)

Uitvoering
Paperback, steunkleur , 272 pagina's
Auteur
ISBN
9789401499545
Gepubliceerd
2024
€ 34,99

Wat hebben ogenschijnlijk totaal verschillende groepen mensen als boeren, bankiers en microchiponderzoekers met elkaar gemeen? Ze vallen allemaal ten prooi aan politieke disruptie, een groeiend fenomeen in onze geglobaliseerde economie. Geopolitieke conflicten en politieke instabiliteit beïnvloeden in toenemende mate economische relaties tussen bedrijven en landen. Met enorme gevolgen voor iedereen die op welke manier dan ook deel uitmaakt van die economie. Wij allemaal dus.

Hans Diels neemt ons mee door economische oorlogsvoering, financiële sancties en goederenstroommanipulatie. Met sprekende voorbeelden toont hij de noodzaak aan voor bedrijven en landen om zich aan deze realiteit aan te passen. Hij laat zien wat de brede economische en maatschappelijke gevolgen van die nieuwe realiteit zijn.

Wis filter
  • Hans Diels

    Hans Diels is toekomstdenker en expert geopolitiek bij het ondernemersplatform ETION. Hij maakt bedrijven wegwijs in de veranderende internationale omgeving en geeft workshops rond foresight en politieke risico s. Hij studeerde politieke wetenschappen...
    Diels D

Meer weten over Verandermanagement? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Markt onder vuur over Verandermanagement en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...