Provotyping

Provotyping

Duurzame toekomstbeelden ontwikkelen en waarmaken

Uitvoering
Paperback, steunkleur , 240 pagina's
ISBN
9789401499569
Verwacht op
12 juni 2024
€ 34,99

Duurzaamheid transformeert onze maatschappij. Want nu steeds meer mensen zich zorgen maken over biodiversiteit, klimaatverandering, de stijgende zeespiegel en schade aan het milieu, en nieuwe richtlijnen als ESG meer en meer omarmd worden, kunnen organisaties niet achterblijven. Het moet echt anders.

Stefaan Vandist wil organisaties daarbij helpen. Want het kan echt anders. Inspiratie voor die verandering haalt Vandist uit baanbrekende voorbeelden waarbij wetenschap, technologie en creativiteit samenkomen. Zijn missie? Organisaties aanzetten tot ‘Provotypen’: met zachtheid toekomstbeelden construeren, en die beelden zichtbaar en tastbaar maken om een zo groot mogelijk engagement uit te lokken.

Ontdek hoe deze aanpak impactvolle innovatie stimuleert en maak van dit boek je gereedschapskist voor een duurzamere en verbonden toekomst. Niet omdat je ertoe gedwongen wordt, wel omdat het kan.

Wis filter
  • Stefaan Vandist

    Stefaan Vandist besloot na een succesvolle carrière als merkstrateeg bij het internationaal geprezen reclamebureau Duval Guillaume zijn passie voor creativiteit en strategie te richten op duurzaamheidsvraagstukken. Tegenwoordig is hij fulltime verbeeldingsactivist...
    Vandist V

Meer weten over Duurzaamheid? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Provotyping over Duurzaamheid en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...