Solliciteren met de GunfactorVerhoger (e-book)

Solliciteren met de GunfactorVerhoger (e-book)

Uitvoering
E-Book, 176 pagina's
ISBN
9789462960121
Gepubliceerd
2015
€ 13,99

Veel werkzoekenden zoeken nog op de ‘ouderwetse’ manier naar een baan. Ze openen internet, googelen op vacatures en solliciteren op de eerste de beste baan die enigszins passend lijkt. Het probleem: ook anderen vinden deze vacatures. Een werkzoekende heeft doorgaans meer dan honderd concurrenten. En dat maakt de kans op een baan aanzienlijk kleiner.

Solliciteren anno nu vraagt om een andere aanpak: als sollicitant moet je werken aan je ‘gunfactor’, zodat je de baan krijgt die je zo graag wilt hebben. Met de GunfactorVerhoger onderscheid je je op de juiste manier. Je leert werken met het Gunningswiel: de acht componenten waarmee je invloed kunt uitoefenen op de hoogte van je gunfactor. Dat is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers, je ambassadeurs en netwerkcontacten, want die nieuwe baan moet je worden gegund.

Met dit praktische boek leer je alles over:

- Hoe je werkt aan je profilering en zichtbaarheid

- Hoe je je kennis en kunde onder de aandacht brengt

- Hoe je je onderscheidt van andere sollicitanten

- Hoe je een sterk netwerk opbouwt en onderhoudt

- Hoe je vertrouwen opbouwt en commitment krijgt om een gunning tot stand te brengen

Wis filter
  • Gertien Beijering

    Gertien Beijering

    Waar een wil is is een weg en laat dat zien Dat is het motto van Gertien Beijering. Bij alles wat zij doet geldt: Practise what I preach. Veel voldoening krijgt ze uit het feit dat ze met haar kennis en jarenlang ervaring anderen kan inspireren motiveren...
    Beijering B

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Solliciteren met de GunfactorVerhoger (e-book) over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...