Waar haal je de energie vandaan?

Waar haal je de energie vandaan?

5 geheimen om te schitteren

Uitvoering
Boek , 160 pagina's
ISBN
9789462960350
Gepubliceerd
2016
€ 23,99

Energie is de beste voorspeller van succes. Energieke mensen zitten beter in hun vel, gedragen zich actiever en presteren beter. Maar waar haal je die energie vandaan? Hoe laad je jezelf voldoende op, zodat je bestand bent tegen de hectiek van alledag en steeds weer het beste uit jezelf weet te halen?

In dit praktische en inspirerende boek lees je hoe je je mentale, emotionele en sociale energiebronnen vindt én activeert. Op basis van jarenlang onderzoek leggen de auteurs op heldere en aansprekende wijze uit hoe je dagelijks met 100% energie aan de slag kunt gaan. Daarnaast geven ze tientallen tips en technieken om energieker dan ooit door het leven te gaan en buiten gewoon te presteren, thuis en op je werk. Waar haal je de energie vandaan? is een no-nonsense boek voor iedereen die in beweging wil komen!

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Eerder schreef hij de bestsellers 'Kus de visie wakker', 'We hebben er zin in!', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.

Patrick Davidson is als adviseur, spreker en publicist gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen. Samen zijn zij eigenaar van betterday en EnergyFinder.

Wis filter
 • Hans van der Loo

  Hans van der Loo

  Hans van der Loo is expert op het gebied van visie strategie en gedragsverandering. Als adviseur spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools...
  Loo L
 • Patrick Davidson

  Patrick Davidson

  Patrick Davidson is als adviseur spreker en publicist gespecialiseerd in het realiseren van prestatiesprongen. Samen met Hans van der Loo is hij eigenaar van betterday en EnergyFinder....
  Davidson D

Waar haal je de energie vandaan?

Voorwoord
1
Energie in overvloed!
2
Wat is dat nou eigenlijk, energie?
3
De snelweg naar meer energie: doen!
4
Positieve emoties: het begint met willen
5
Aandacht: bestrijd de grote versnipperaar
6
Ambitie: Groots met een grote G
7
Bevlogenheid: haal het beste uit jezelf
8
Verbinding: samen zijn we slimmer en sterker
9
Daar haal je de energie vandaan!
Nawoord
Literatuur: wat inspireerde ons?
Aan de slag: jouw pagina’s

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Waar haal je de energie vandaan? over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...