Boekje waar je blij van wordt

Boekje waar je blij van wordt

(niet voor azijnzeikers)

Uitvoering
Flexcover, kleur , 128 pagina's
ISBN
9789462960565
Gepubliceerd
2017
€ 17,99

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk! Laat je niet verleiden tot broccolidiëten, chakrareinigingen of klankschaaltherapieën! Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes!

Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de wetenschappelijke kant van geluk. Via uitdagende quotes, sterke anekdotes, korte verhalen en rake cartoons laat hij zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Vlijmscherp en met een knipoog, zoals we dat van hem gewend zijn.

Een bundeling van de beste tips en tricks om maximaal gelukkig te worden. Vanuit de overtuiging dat geluk in een klein boekje zit.

Wis filter
  • Guido Weijers

    Guido Weijers

    Guido Weijers verdiept zich al jaren in positieve psychologie non-dualisme Neuro Linguïstisch Programmeren en andere zelfhulpmethodes. Voor zijn Masterclass Geluk volgde hij zelf masterclasses aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook sprak hij op TEDx...
    Weijers W

Boekje waar je blij van wordt

Voorwoord
DEEL 1
Geluk in letters
DEEL 2
Copy-paste Aristoteles
DEEL 3
je leven op een rijtje
DEEL 4
Van makkelijk praten naar makkelijk doen

Guido Weijers in de media

Meer weten over Populaire psychologie? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Boekje waar je blij van wordt over Populaire psychologie en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...