De kracht van gedachten (paperback)

De kracht van gedachten (paperback)

Groeien in je werk door belemmerende overtuigingen aan te pakken

Uitvoering
Paperback, kleur, 160 pagina's
ISBN
9789462960770
Gepubliceerd
2017
€ 23,50

Onze gedachten zijn krachtig. Ze hebben grote invloed op ons werkplezier en op onze effectiviteit. Er zijn momenten waarop we die kracht ten volle benutten. Dat leidt bijvoorbeeld tot een prettige samenwerking met anderen. Maar er zijn ook momenten waarop onze gedachten tegen ons werken en ervoor zorgen dat we boos reageren, confrontaties uit de weg gaan, ongezond hard werken of minder besluitvaardig zijn. Veel mensen geloven dat je hier zelf weinig invloed op hebt.

Met dit boek bewijst Martijn Frijters het tegendeel. Op een heldere en aansprekende manier beschrijft hij hoe je de regie over je gedachten kunt nemen, en zo je gevoel en gedrag kunt sturen. De basis hiervoor ligt in de huidige kennis over onze hersenen. Hij laat zien hoe je aan de hand van zes concrete stappen kunt toewerken naar gedachten die je sterker maken. De vele voorbeelden, tips en oefeningen helpen je om de vraagstukken die in je eigen praktijk spelen direct te lijf te gaan. Daarmee is dit boek de ideale toolkit voor iedereen die wil groeien in zijn werk.

- Benut je eigen kracht en talent om te groeien in je werk

- Gebaseerd op beproefde methodes

- Inclusief vijf breinregels voor persoonlijke ontwikkeling

- Met vele voorbeelden en oefeningen

Wis filter
  • Martijn Frijters

    Martijn Frijters

    Martijn Frijters is adviseur bij APPM Management Consultants. Hij richt zich op persoonlijke ontwikkeling organisatieontwikkeling en verandertrajecten. Hij doet dat door te bouwen aan een groeimindset en effectieve overtuigingen bij mens en organisatie....
    Frijters F

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij De kracht van gedachten (paperback) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Werk, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...