Solliciteren? Zet je gunfactor in!

Solliciteren? Zet je gunfactor in!

Uitvoering
Paperback, zwart-wit , 184 pagina's
ISBN
9789462961036
Gepubliceerd
2018
€ 20,00

Laat jezelf zien, zet je Gunfactor in en krijg die nieuwe baan!

Wie tegenwoordig succesvol wil solliciteren, zal het moeten hebben van zijn netwerk. 85% van de vacatures wordt namelijk via via ingevuld door referral marketing, waarbij anderen jouw ambassadeur zijn. Als sollicitant moet je daarom werken aan je persoonlijke zichtbaarheid en vindbaarheid. Het hebben van een hoge gunfactor bij de juiste mensen zorgt ervoor dat ze aan je denken en je benaderen wanneer ze iets horen dat voor jou interessant kan zijn.

Een optimale online en offline presentatie van jezelf is van doorslaggevend belang om goed in beeld te komen bij recruiters, werkgevers en netwerkcontacten. Het wekt vertrouwen. Gertien Beijering leert je hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw gunfactor zodat je zelf in de lead bent en die felbegeerde baan krijgt.

Met dit praktische boek leer je alles over:

- Hoe je ervoor zorgt dat mensen aan je denken wanneer ze een passende vacature hebben

- Hoe je opvalt tussen andere sollicitanten

- Hoe je je kennis, kunde en meerwaarde op een overtuigende wijze onder de aandacht brengt

- Hoe je een duurzaam netwerk opbouwt van persoonlijke ambassadeurs

- Hoe je vertrouwen opbouwt en commitment krijgt zodat jou die baan gegund wordt

Wis filter
  • Gertien Beijering

    Gertien Beijering

    Waar een wil is is een weg en laat dat zien Dat is het motto van Gertien Beijering. Bij alles wat zij doet geldt: Practise what I preach. Veel voldoening krijgt ze uit het feit dat ze met haar kennis en jarenlang ervaring anderen kan inspireren motiveren...
    Beijering B

Meer weten over Werk & loopbaan? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Solliciteren? Zet je gunfactor in! over Werk & loopbaan en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...