Vijftig tinten hees (e-book)

Vijftig tinten hees (e-book)

Overtuigen en beïnvloeden met je stem

Uitvoering
E-book, 168 pagina's
Auteur
ISBN
9789462961340
Gepubliceerd
2020
€ 15,99

Bij The Voice of Holland zien we hoe deelnemers in een split second worden beoordeeld. Soms raakt een stem ons, soms niet. Ook onze spreekstem wordt binnen één seconde beoordeeld, bijvoorbeeld op betrouwbaarheid en sympathie. Je stem is daarmee een belangrijk instrument om te overtuigen en beïnvloeden, of het nu gaat om de aansturing van een team, de pitch voor een project of de manier waarop je jezelf tijdens een (sollicitatie)gesprek profileert.

In Vijftig tinten hees vertelt Debby Mureau hoe je jouw stem zo professioneel, aantrekkelijk én gezond mogelijk kunt gebruiken. Ze leert je wat ze talloze business- en salesprofessionals, politici en mediastemmen eerder leerde: hoe je, door je stem te trainen, je overtuigingskracht kunt vergroten en het contact met anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden.

- Herziene editie van Je stem als krachtbron.

- Met een geheel nieuw stuk over het strategisch gebruik van je stem bij klantcontact.

- Inclusief interviews met ervaren en professionele stemmen, zoals Gerard Ekdom en Jan de Hoop.

Wis filter
  • Debby Mureau

    Debby Mureau

    Debby Mureau is al meer dan twintig jaar stem- en presentatiecoach. Ze geeft trainingen op het gebied van professioneel succesvol en gezond spreken en werkt als stemcoach bij diverse omroepen. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in bedrijfsfilms...
    Mureau M