Liefde in tijden van scheiden (e-book)

Liefde in tijden van scheiden (e-book)

Over scheiden en opkrabbelen

Uitvoering
E-Book, 160 pagina's
Ook beschikbaar
Auteur
ISBN
9789462961500
Gepubliceerd
2021
€ 17,99

Pep Degens is ervaringsdeskundige op het gebied van scheiden en opkrabbelen. Al noemt hij het zelf liever herhalingsdeskundige. Hij doorleefde binnen 35 jaar driemaal een lange relatie (het woord scheiden gebruikt hij liever niet). Dankzij zijn werk als trainer persoonlijke groei & geluk is hij niet in de goot beland, maar blijft hij overeind, likt zijn wonden en verwerkt zijn ervaringen in zijn leven, dit boek en in trainingsprogramma’s over veerkracht, zelfvertrouwen en duurzaam geluk.

In dit boek gaat hij op zoek naar de vragen achter elke echtscheiding: had je het kunnen voorkomen? Word je er uiteindelijk beter van? Kun je je ex achter je laten? En is Geluk alleen weggelegd voor de getrouwden onder ons, bij wie ‘tot de dood ons scheidt’ wél lukt?

Laat je meeslepen door zijn schurende en rauwe betoog over zijn eigen leven, aangevuld met verhalen van anderen die op zijn advertentie reageerden: ‘Schrijver zoekt mensen die over hun scheiding willen vertellen.’ Daarnaast geven deskundigen vanuit hun eigen optiek hun visie op scheiden: de relatietherapeut, de mediator en de advocaat.

Een reis langs de afgrond van schaamte, schuldgevoel, angst, pijn en verdriet. En natuurlijk ook over nieuwe kansen, een nieuwe identiteit en de roep van het leven dat toch steeds maar weer geleefd wil worden.

Wis filter
  • Pep Degens

    Pep Degens

    Pep Degens (1964) is bedrijfseconoom bestuurskundige psycholoog en trainer. In de afgelopen 25 jaar trainde hij duizenden mensen op persoonlijke groei en viel hiermee meermaals in de prijzen. Hij publiceerde eerder o.a. Wie is hier nou de baas? Geluk...
    Degens D

Meer lezen? Op onze zustersite blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Liefde in tijden van scheiden (e-book) hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Scheiden, op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...