Het is aan jou

Het is aan jou

Je eigen weg naar rust, focus en energie

Uitvoering
Paperback, zwart-wit, 112 pagina's
ISBN
9789462961944
Verwacht op
20 juli 2022
€ 18,50

Heb je soms ook het gevoel dat je helemaal vast staat? Dat je even niet weet welke kant je op moet? Dat je gek wordt van de drukte, te veel last hebt van stress of niet meer kunt focussen op de dingen die belangrijk zijn? Ben je te vaak te moe en kom je maar niet vooruit ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd?

Dan is dit boek voor jou geschreven. Deze routeplanner bespaart je bloed, zweet en tranen en heel veel kostbare tijd. Je bent namelijk zo op de plek waar je wilt zijn zonder dat je lappen tekst of theorie door hoeft te ploeteren. Met bijzonder eenvoudige maar praktische oefeningen en een duidelijke routekaart wijst dit boek je snel de juiste weg naar meer balans.

Of je nu op zoek bent naar rust, energie, inspiratie of meer wilt weten over gedrag, in deze routeplanner zie je meteen waar je nu staat en wat je nodig hebt om het juiste pad te kiezen. Ga in je eigen tempo op weg en kies je bestemming!

  • Door de opzet, omvang en opmaak heel toegankelijk voor het grote publiek.
  • Praktische oefeningen staan centraal.
  • Bijzonder actueel onderwerp.
Wis filter
  • Gerry Schultinga

    Gerry Schultinga coacht sinds 15 jaar mensen die vastlopen en heeft o.a. op basis van die coachervaringen dit praktische werkboek samengesteld. Ze is ervaringsdeskundige en heeft na een burn-out op eigen kracht de weg teruggevonden. Door die stressvolle...
    - -