Het is aan jou!

Het is aan jou!

Je eigen routeplanner naar rust, focus en energie

Uitvoering
Paperback, kleur , 128 pagina's
ISBN
9789462961944
Gepubliceerd
2022
€ 18,99

Heb je soms ook het gevoel dat je helemaal vast staat? Dat je even niet weet welke kant je op moet? Dat je gek wordt van de drukte, te veel last hebt van stress of niet meer kunt focussen op de dingen die belangrijk zijn?

Dan is dit boek voor jou geschreven. Deze routeplanner bespaart je bloed, zweet en tranen en heel veel kostbare tijd. Je bent namelijk zo op de plek waar je wilt zijn zonder dat je lappen tekst of theorie door hoeft te ploeteren. Met bijzonder eenvoudige maar praktische oefeningen en een duidelijke routekaart wijst dit werkboek je snel de juiste weg naar meer energie.

Of je nu op zoek bent naar rust, inspiratie of meer wilt weten over gedrag, in deze routeplanner zie je meteen waar je nu staat en wat je nodig hebt om het juiste pad te kiezen. Ga in je eigen tempo op weg en kies je bestemming!

‘Mensen denken vaak langer na over hun vakantie bestemming dan over hun leven.’

Jan Bommerez

‘In dit werkboek neemt Gerry je mee op reis om het meeste uit jezelf te halen. Ze daagt je uit op een fijne en praktische manier kritisch naar jezelf te kijken. Ik vond het heel waardevol om met de vragen en opdrachten bezig te zijn. Het boek staat bomvol kennis over belangrijke onderwerpen als mindfulness, slapen, energie en geluk. Ik raad het iedereen aan met dit boek aan de slag te gaan.’

Arne Bos, Managing director Parkos

Wis filter
  • Gerry Schultinga

    Gerry Schultinga

    Gerry Schultinga coacht sinds 15 jaar mensen die vastlopen en heeft o.a. op basis van die coachervaringen dit praktische werkboek samengesteld. Ze is ervaringsdeskundige en heeft na een burn-out op eigen kracht de weg teruggevonden. Door die stressvolle...
    Schultinga S

Het is aan jou!

Dit boek is jouw routeplanner
Hoe werkt de routeplanner?
1
Kennislab
2
In het bos kom je tot rust
3
Aan zee vind je energie
4
Op safari ontdek je van alles
5
Lijst van inspiratie
Bronnen

Meer weten over Lichaam & geest? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als Het is aan jou! over Lichaam & geest en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Andere relevante artikelen in de categorie op blog.vanduurenmanagement.nl .

Relevante blogs zoeken...