De zeven geheimen van ware vrijheid

De zeven geheimen van ware vrijheid

Zelfverzekerd navigeren door de wereld van nu

Uitvoering
Boek , 196 pagina's
ISBN
9789462962316
Verwacht op
20 september 2024
€ 28,99
nog niet leverbaar

Voor lange tijd voelde Marieke Zwinkels zich erg bekneld door wat er allemaal van haar verwacht werd. Ze wilde weer leven vanuit passie en plezier en niet meer vanuit angst en ‘moeten’. Ze besloot drastische veranderingen in haar leven aan te brengen en inmiddels hebben vele anderen haar voorbeeld gevolgd.

Met dit boek biedt Marieke een unieke benadering waarmee je jezelf kunt bevrijden van beperkende overtuigingen, stress en angst. Zo kun jij leven vanuit ware vrijheid en écht gelukkig zijn. Want gelukkig zijn betekent niet altijd maar blij zijn: het betekent al je emoties omarmen.

De zeven geheimen van ware vrijheid is geen eenvoudig zelfhulpboek. Het biedt geen vaste regels of dogma's, maar inspireert juist om je eigen koers te bepalen en het altijd veranderlijke leven in al zijn pracht te ervaren. Het boek helpt je antwoorden te geven op de vragen die er echt toe doen, zoals:

  • Wat is de sleutel tot vergeving? En hoe vergeef je jezelf?
  • Hoe neem je afscheid van schuld, schaamte en oordeel?

Elk van de zeven geheimen is even impactvol en cruciaal voor een leven waarin je je werkelijk vrij voelt. Als je ze alle zeven samenvoegt, zal alles in je leven weer op zijn plek vallen. In dit hectische leven vol indrukken en emoties helpt De zeven geheimen van ware vrijheid jou om helemaal jezelf te zijn en te blijven, waardoor jij je niet alleen ‘beter’ maar gelukkiger voelt.

Wis filter
  • Marieke Zwinkels

    Marieke Zwinkels

    Marieke Zwinkels is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding (innerlijk) leiderschap zelfliefde en hoogbegaafdheid. Marieke onderbouwt haar theorieën met herkenbare verhalen uit haar eigen leven en dat van haar klanten. Kristalhelder fileert en...
    Zwinkels Z

Meer weten over Lichaam & geest? Er is meer! Op ons blog blog.vanduurenmanagement.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met ervaringen, expertise en best practices om jou te helpen groeien als professional.

Deze artikelen gaan net als De zeven geheimen van ware vrijheid over Lichaam & geest en vind je misschien ook interessant.


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over op blog.vanduurenmanagement.nl

Relevante blogs zoeken...