Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie

Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie

Uitvoering
Hardcover, kleur , 280 pagina's
Auteur
ISBN
9789463560115
Gepubliceerd
2018
€ 41,99
niet meer leverbaar

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Fotograaf en auteur Dré de Man behandelt in dit boek de generatie Nikon digitale reflexcamera’s die het kleinbeeldformaat gebruiken. We noemen dit in het digitale tijdperk vaak fullframe om verschil te maken met de andere digitale camera’s die slechts een deel van het kleinbeeldformaat gebruiken. Nikon heeft er een eigen benaming voor: FX. Bij Nikon is dit het formaat voor professionele en andere veeleisende gebruikers. Het biedt de mogelijkheid om in vergelijking met kleinere formaten om op vrijwel alle gebieden de hoogste kwaliteit te bieden. Met FX is de allerhoogste scherpte mogelijk, de minste ruis, en zijn er de beste mogelijkheden om achtergronden mooi vaag te laten worden.

De in dit boek besproken apparatuur is professioneel: u kunt er niet alleen af en toe, maar onder alle omstandigheden geweldige foto’s mee maken. De voorwaarde hiervoor is dat u uw camera goed kent, en daarvoor zorgt dit boek. De nadruk ligt vooral op de camera’s D5, D850 en D750, maar bezitters van een D610, D600, D810 en D800(E) zullen er ook veel aan hebben. De auteur belicht naast cameratechnische onderwerpen ook het maken van fraaie en soms juweeltjes van foto’s.

Wis filter
  • Dré de Man (op dit moment geen actieve boeken)

    Dré de Man schreef al tientallen boeken over fotografie en Nikon-camera s. Hij studeerde Nederlands volgde een dagopleiding fotografie bij Hans Götze en combineert al decennialang fotografie en journalistiek. Momenteel is hij de drijvende kracht achter...
    Man M

Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie

Inleiding
1
Meer dan honderd jaar Nikon
2
Eerste ontmoeting
3
De essentie
4
Belichting
5
Scherpstellen
6
Kleur
7
Objectieven
8
Flits
9
Menu’s
10
Bloopers
11
Fotobewerking
Index

Meer lezen? Op onze zustersite blog.computercreatief.nl publiceren wij en onze auteurs regelmatig interviews en artikelen met nuttige tips, trucs en andere lezenswaardigheden.

Bij Handboek Nikon Fullframe-camera, 2e editie hebben wij de volgende aanvullende artikelen gevonden:


Results of blog query (this text will be replaced...)

Meer artikelen over Nikon op ComputerCreatief.nl

Relevante blogs zoeken...