Windows 10 voor Senioren, 4e editie

Windows 10 voor Senioren, 4e editie

Uitvoering
Boek, hardcover, kleur, 224 pagina's
Auteur
ISBN
9789463560870
Verwacht op
25 februari 2019
Serie
€ 27,99 € 24,99 (actieprijs t/m 25-2-2019)

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Doe meer in minder tijd met uw computer, laptop of tablet! Ervaar de nieuwe mogelijkheden van Windows 10 aan de hand van de stapsgewijze uitleg, eventueel ondersteund met diverse gratis videolessen. Binnen de kortste keren hebt u uw computer onder controle, zonder moeilijk gedoe!

Auteur Victor Peters laat u in dit kleurrijke boek duidelijk zien hoe u uw Windows 10-computer, -laptop of -tablet snel en zonder problemen onder de knie krijgt. Maak kennis met het nieuwe startmenu, beheer uw documenten, onderhoud uw computer, surf op internet en maak contact met anderen: het zijn slechts enkele van de onderwerpen die u worden aangeboden. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen.

Downloadbare bestanden
Wis filter
  • Victor Peters

    Victor Peters is na een reeks van ruim zeventig boeken over computers en internet volledig overgestapt op digitale media. Hij noemt zichzelf webninja met een grote knipoog naar de vele zelfverklaarde goeroes die het web bevolken. Victor assisteert uitgevers...
    Peters P