Focus op Fotografie: Smartphonefotografie

Focus op Fotografie: Smartphonefotografie

Uitvoering
Boek, paperback, kleur, 224 pagina's
Auteur
ISBN
9789463562140
Verwacht op
30 juni 2021
€ 34,99 € 29,99 (actieprijs t/m 28-6-2021)

“De beste camera is de camera die je bij je hebt”, zeiden fotografen vroeger al, maar tegenwoordig krijgt hij extra lading omdat iedereen een uitstekende camera bij zich heeft in zijn smartphone. De kwaliteit wordt ook nog voortdurend verbeterd.

Hoe haal je alles uit die camera wat erin zit? Daar helpt dit boek je bij. Negentig procent van de mogelijkheden is namelijk nog onbekend bij de gemiddelde smartphone-fotograaf. Zaken als handmatig werken, HDR-technieken, schieten in RAW en mobiele nabewerking komen aan bod, maar ook algemene fotografische onderwerpen als compositie, cameratechniek, lichtgebruik en concept.

Je leert daardoor betere landschappen, portretten, studiofoto’s en reportages te maken, en krijgt handvatten aangereikt over de beste apps voor presentatie en beeldbewerking. Bovendien krijg je veel nieuwe en onbekende tips en trucs die je meteen in de praktijk kunt brengen. Daardoor haal je met dit boek alles uit de fotografische mogelijkheden van je smartphone, van de basis tot het afwerken van de beelden.

  • Er is geen aanvullende informatie beschikbaar
Wis filter
  • Jeroen Jazet

    Jeroen Jazet (1972) is publiciteitsfotograaf en filmer. Hij begeleidt al jaren speciale fotoreizen naar fotogenieke bestemmingen als IJsland Georgië en Alaska. Daarnaast publiceert hij in fotomagazines en schrijft boeken over fotografie. Naast reclame-...
    Jazet J